Kozma Orsi ikerlányai már ilyen nagyok: Anna és Sára tüneményes kislányok
Kozma Orsi ikerlányai külsőre nagyon hasonlítanak, ám személyiségük nem is különbözhetne jobban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikai családi filmekben szoktunk olyan nyitójeleneteket látni, amelyben a gyerekek rohamtempóban igyekeznek az iskolába, mialatt szüleik fejvesztve pakolják nekik az uzsonnát, reggeliztetik őket, közben kapkodva hörpintik fel reggeli kávéjukat - hasonlóan indulnak Kozma Orsiék hétköznapjai is, hiszen hétéves ikerlányai 2020 szeptemberében kezdték az első osztályt.

Nem kis szervezőkészség kell ahhoz, hogy napjaik gördülékenyen teljenek. Az énekesnőnek és férjének, az Animal Cannibals dobosaként ismert Benedek Tamásnak pontosan meg kell terveznie, melyikük viszi iskolába a lányokat, majd ki megy értük.

Kozma Orsi hétéves ikerlányai, Anna és Sára

Bár a vírushelyzet mindkettejük munkájára hatással volt, zenésztársaikkal ellentétben az életük kicsit sem lassult le.

- Naivan azt gondoltam, hogy amíg a lányok iskolában vannak, nekem tengernyi időm lesz magamra, hát tévedtem. Lefoglal, hogy az otthonunkat ráncba szedjem, ebédet készítsek, és persze, még ha korlátozottan is, de dolgozzak - mesélte a Story Magazinnak 2021 januárjában.

Fellépések híján most hivatása kreatív oldalára koncentrál, dalokat ír, valamint A Dal című műsorban méretteti meg magát Változik a világ című szerzeményével. Noha megviseli, hogy nélkülöznie kell a színpadot, ahonnan a legtöbb energiát meríti, azért nagyon hálás, hogy gyermekei ügyesen tudtak alkalmazkodni ehhez az élethelyzethez.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A lányok is érzik, hogy többet kell nekik nemet mondanunk, ezt mégsem élik meg rosszul. Sokat beszélgetünk a dolgok értékéről, és hogy mik igazán fontosak az életben (…) Szerencsére az ő sulijukban nem tértek át az online oktatásra, így legalább átélhették az iskolakezdés izgalmát, megismerkedhettek az osztálytársaikkal, tanáraikkal, és nem utolsósorban a mindennapjainkban is kialakult egy jó kis rendszer.

Anna és Sári, akik 2021 júliusában már a nyolcadik születésnapjukat ünnepelhetik, édesanyjuk szerint igazi mintadiákok, délutánonként otthon is gyakorolják az olvasást, az írást, valamint a számolást. Bár külsőre nagyon hasonlítanak, személyiségük nem is különbözhetne jobban, és a testvéri féltékenység sem ritka jelenség köztük.

- Amennyire szeretik egymást, épp annyira a másik agyára is tudnak menni. Folyton versengenek, hogy ki az ügyesebb, ki táncol jobban, ki rajzol szebbet, ki tud jobban összeadni, és még sorolhatnám.

A szülők épp a dominanciaharc elkerülése végett döntöttek úgy, hogy külön osztályba íratják csemetéiket, hogy mindkettejüknek saját közege és baráti köre alakuljon ki.

Ada ikerfiai már tinédzserek

Pintér Adrienn - vagy ahogy egy ország ismeri, Ada - és volt férje, Timó, azaz Bánszki László a VIVA TV sztárpárja volt. 2005-ben kötötték össze az életüket, bár a házasságuk csak négy évig tartott, kapcsolatukból egy ikerpár született, Bence és Bálint.

Ezt is szeretjük