Kapcsolatok útvesztőjében (x)
Szomorú és magányos vagy? Meghittségre és közelségre vágysz, de komplexusaid vannak? Gyere közelebb… Nem kell igazat mondanod - mindenki a hazugságokat szereti. A hazugság a legnagyobb élvezet, amiben egy lánynak része lehet anélkül, hogy levetkőzne…

Kozelebb 2100x1400 1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Négy ember - két férfi és két nő - keresi a boldogságot egy nagyváros sűrűjében Partick Marber kortárs drámájában. 

Alice, az abszolút elhagyhatatlan, vagány, fiatal sztriptíztáncosnő, Dan, a sármos, kölyökképű, harmincas értelmiségi - nekrológokat ír, de többre vágyik -, Anna, a modern, hűvös szépség - munkáját tekintve fotóművész - és Larry, a szentimentális, de brutális középkorú bőrgyógyász élete gabalyodik végzetesen össze.

Mózes András és Tóth Eszter.
Mózes András és Tóth Eszter.

Patrick Marber színdarabja, a Közelebb az 1997-es premiert követően hamarosan London és New York legnagyobb, legbotrányosabb sikerévé vált. A darabból 2004-ben azóta kultikussá vált film is készült Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman és Clive Owen főszereplésével.

Gubás Gabi.
Gubás Gabi.

A hétköznapi vágyainkról, kapcsolatainkról, a kapcsolataink elromlásáról szóló történet Horváth Csaba rendezésében Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mózes András és Zayzon Zsolt szereplésével, Horváth Csaba rendezésében került színre október 1-én a Thália Télikertben.

Zayzon Zsolt.
Zayzon Zsolt.

A darabot Upor László fordította, dramaturg: Perczel Enikő. A jelmezeket Benedek Mari, a díszletet Kiss Benedek Kristóf és Kalászi Zoltán álmodták meg.

Az előadást 18 év feletti nézőknek ajánljuk!

Jegyek már elérhetők: https://thalia.hu/jegyek-musor/

(Képek forrása: Thália Színház / Bodnár Zsófia)

Ezt is szeretjük