Elhunyt Kis Grófo 49 éves édesapja - Kozák László Grófo koronavírus miatt lélegeztetőgépre is került
Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo az autentikus cigány zene Királya volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elhunyt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo. A halálhírt ifj. Rostás-Farkas György, a Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán. Azt írta, Kozák László Grófo halálával elment az autentikus cigány zene Királya. 

Kis Grófóról múlt hét közepén derült ki, hogy koronavírusos lett, november 24-én került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tünetekkel. Akkor már tudta, hogy koronavírusos, pár nappal korábban pozitív lett a tesztje. A vizsgálatok során kiderült, kétoldali tüdőgyulladást kapott. 

A 27 éves sztár hamar felépült, azonban a Blikknek tegnap elárulta, hogy előbb az édesapja lett rosszul, és került kórházba, nem sokkal később pedig a bátyja is beteg lett. Az előbbi lélegeztetőgépre is került, de fia azt nyilatkozta, hogy jobban lett. 

- Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra - mondta Kis Grófo. 

Kozák László Grófo 2019 júniusában a születésnapján.
Kozák László Grófo 2019 júniusában a születésnapján.
Fotó: Facebook/Kis Grófo

Az egész család, akik csak néhány utcányira laknak egymástól, nagyon várta haza Kozák Lászlót, azt tervezték, három nappal a hazaérkezése előtt az egész házat speciális eljárással fertőtlenítik.

- Kihívunk egy céget, akik ózonnal megölik az esetleges vírusokat. Mindennap többször imádkoztunk szeretteink és minden beteg gyógyulásáért, és hálát adtunk az Úrnak, az orvosoknak, nővéreknek az áldozatos munkájukért - mondta a napilapnak a Bulibáró és A nézését meg a járását slágerek énekese. 

Hiába tűnt úgy, hogy Kozák László Grófo jobban van, a 49 éves férfi állapota váratlanul rosszabbodott, és ma elhunyt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük