Elhunyt Kis Grófo 49 éves édesapja - Kozák László Grófo koronavírus miatt lélegeztetőgépre is került
Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo az autentikus cigány zene Királya volt.

Elhunyt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo. A halálhírt ifj. Rostás-Farkas György, a Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán. Azt írta, Kozák László Grófo halálával elment az autentikus cigány zene Királya. 

Kis Grófóról múlt hét közepén derült ki, hogy koronavírusos lett, november 24-én került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tünetekkel. Akkor már tudta, hogy koronavírusos, pár nappal korábban pozitív lett a tesztje. A vizsgálatok során kiderült, kétoldali tüdőgyulladást kapott. 

A 27 éves sztár hamar felépült, azonban a Blikknek tegnap elárulta, hogy előbb az édesapja lett rosszul, és került kórházba, nem sokkal később pedig a bátyja is beteg lett. Az előbbi lélegeztetőgépre is került, de fia azt nyilatkozta, hogy jobban lett. 

- Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik. A bátyámnak, bár iszonyatosan meggyötörte a betegség, nem volt szüksége ilyen drasztikus beavatkozásra - mondta Kis Grófo. 

Kozák László Grófo 2019 júniusában a születésnapján.
Kozák László Grófo 2019 júniusában a születésnapján.
Fotó: Facebook/Kis Grófo

Az egész család, akik csak néhány utcányira laknak egymástól, nagyon várta haza Kozák Lászlót, azt tervezték, három nappal a hazaérkezése előtt az egész házat speciális eljárással fertőtlenítik.

- Kihívunk egy céget, akik ózonnal megölik az esetleges vírusokat. Mindennap többször imádkoztunk szeretteink és minden beteg gyógyulásáért, és hálát adtunk az Úrnak, az orvosoknak, nővéreknek az áldozatos munkájukért - mondta a napilapnak a Bulibáró és A nézését meg a járását slágerek énekese. 

Hiába tűnt úgy, hogy Kozák László Grófo jobban van, a 49 éves férfi állapota váratlanul rosszabbodott, és ma elhunyt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük