Brutálisan őszinte vallomás a magyar rádióstól - Élete legsötétebb szakaszáról mesélt
Kőváry Anett blogjában beszélt róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kőváry Anett rádiós azon kevesek közé tartozik, akik fel merték vállalni, hogy szülés utáni depressziótól szenvedtek. A 29 éves sztár a Facebook-oldalán vezetett blogjában azért írt élete legsötétebb szakaszáról, hogy rámutasson arra, nagyon sokan küzdenek ezzel a sokszor nevén sem nevezett betegséggel, de ez nem jelenti azt, hogy valaki rossz édesanya.

A kis Olívia szeptember 5-én volt egyéves

Kőváry Anett kislánya féléves korában vette észre, hogy egyre fáradtabbnak érzi magát, majd türelmetlen, ingerlékeny lett, irtózott a reggeli felkeléstől, legszívesebben az estéket és az alvást várta. Családja, barátnője és egy pszichológus segítségével végül belátta, nem kell minden pillanatban szuperanyunak lennie, nem kell mindent egyedül megoldania - neki is jár a pihenés, hogy feltöltődhessen.

"Nem szégyellem a történteket, hanem inkább próbálom mások támogatására használni. Az oldal profilja így mostantól kicsit változni fog. Posztjaimmal segíteni szeretnék a fáradt, elgyengülő anyukáknak, akik nem robotok, akik nem ős- vagy mintaanyák, hanem egyszerű, esendő nők, akik vágynak valami halovány együttérzésre" - írta vallomása végén.

Fotó: Facebook/Kőváry Anett

Így néz ki szülés után a magyar műsorvezető

Hazai sztárjaink nem kezdenek eszement diétázásba a szülés után, mégis jó páran vannak, akik már a várandósság alatti odafigyeléssel és egészséges táplálkozással néhány hónap alatt irigylésre méltóan néznek ki. Nézd meg azt az öt magyar sztárt, aki szülés után hamar visszanyerte alakját!

Ezt is szeretjük