Ki gondolta volna róla? A Csillag születik sztárja mástól szerette el barátnőjét

Kővári Máté, a legjobb 12 közé bejutott stand up-os szerelméről mesélt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elszerette barátnőjét akkori kedvesétől Kővári Máté, a Csillag születik legjobb 12 produkciója közé jutott stand up-osa.

Mentségére szolgál, hogy nem tudta, Hannának barátja van, árulta el a Hot! magazinnak.

Nem nézett tévét

A két fiatal tavaly augusztusban, a Szegedi Ifjúsági Napokon ismerkedett meg egymással, ahol a lány dolgozott. A természetessége volt az, ami elsőre megfogta Márkot, aki nem tudta, hogy kiszemeltje nem szóló, igaz, Hanna már nem is volt szerelmes. 

- Mire jöttem, kihűlt a kapcsolatuk. Ez is annyira jellemző Hannára: nem húzta az időt a fiúval, megbeszélte vele a dolgot, és azóta is barátok - mesélte Máté.

Az alapvető dolgokban megegyezik a véleményük, és azonos értékek alapján élnek, de nagyon sokban különböznek is.

A lány néptáncolt, míg a fiú egy heavy metal zenekarban gitározott. Hanna gyerekkorában nem nézett tévét, míg a stand up-os azon nevelkedett.

Nem vitatkoznak

Persze, most már együtt tévéznek, pláne, mióta az ifjú tehetség bekerült a Csillag születikbe.

Szinte soha sem vitatkoznak, kapcsolatuk annak ellenére is harmonikus, hogy a hosszú, barna hajú lány Szegeden jár középiskolába, és csak hétvégén tudnak találkozni.

- Általában ő utazik hozzám. Szerencsére kedvelnek a szülei, és az édesanyám is megszerette Hannát. Nekem ő egy angyal, aki sok mindenben megváltoztatott, jobb ember lettem általa - áradozott Kővári Máté.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük