Csak 26 éves volt! A magyar sportoló tragikus hirtelenséggel hunyt el
Részletek!
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kovács Zoltán labdarúgó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tragikus hirtelenséggel, 26 éves korában elhunyt Kovács Zoltán, a Budapest Honvéd és a Győri ETO egykori játékosa.

A piros-feketék honlapjukon tették közzé a tragikus hírt, a halál okát azonban egyelőre nem árulták el.

Csak 26 éves volt

Kovács a Honvéd saját nevelésű labdarúgója volt. 2005-ben, a Sopron ellen mutatkozott be az élvonalban, majd 2006-ban váltott, és a győriekhez igazolt.

- A csupa szív védő küzdeni tudásával, lelkesedésével hamar belopta magát szurkolóink szívébe. 2006 őszén a Győri ETO játékosa lett. Kispestről való távozása után a sajtóban megjelent első nyilatkozata így hangzott: 'A szívem örökké a Honvédé marad’ - tette hozzá a klub.

Kovács Zoltánt augusztus 30-án, 10.30-kor helyezik örök nyugalomra a Kispesti Újtemetőben.

- Nyugodjék békében! Emlékét szívünkben örökre megőrizzük! - írták a klub honlapján.

Kovács Zoltán nem az egyetlen magyar labdarúgó, aki tragikusan fiatalon hunyt el. 2002-ben Dárdai Pál öccse, Dárdai Balázs lett rosszul egy mérkőzés közben, és mindössze 23 éves korában életét vesztette. A Körmenddel vívott találkozón egy szabályos becsúszás után a játékos felugrott, majd amikor visszaért a földre, összeesett. Haláltusáját édesapja a pálya széléről kellett, hogy végignézze.

Tragikus fiatalon hunytak el

2004-ben a Vitoria Guimaraes elleni bajnoki utolsó pillanataiban a Benficát erősítő Fehér Miklós összeesett, és noha kórházba szállították, életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

Szintén 26 éves korában veszítette életét Szabó István, az NB III-ban szereplő Uraiújfalu játékosa. Társai és edzője próbálta szívmasszázzsal megmenteni, de sajnos nem sikerült nekik.

Életének 32. évében váratlanul elhunyt Cipruson Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása. A tragédiát a boncolás alapján szívroham és tüdőembólia okozta.

Fotó: honvedfc.hu

Ezt is szeretjük