Terhes a TV2 műsorvezetője! Már nem titkolja tovább

Kovács Patrícia, a SuperMokka műsorvezetője első gyermekével várandós.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Terhes Kovács Patrícia, a SuperTV2 délelőtti műsorának, a SuperMokkának a műsorvezetője.

A 34 éves színésznő első gyermekét várja - ezt ő maga árulta el az Origónak adott interjújában.

Visszaadta színházi szerepeit

A vörös hajú sztár áprilisban még látható lesz a színpadon, májustól azonban áldott állapota miatt már minden színházi szerepét átadja.

- Szeretném kiélvezni ezt a csodálatos állapotot. Sokszor ugrottam be mások helyett, amikor szülni mentek, most boldogan adom át a helyem - nyilatkozta az Origónak.

A május 26-i gyereknap lesz csak kivétel: akkor a Budapest Jazz Clubban a Kék Szoba Hall műsorsorozatban Boldizsár Ildikó - Királylány születik illetve Királyfi születik című meséiből egy műsor készítésében vesz rész.

A tévé képernyőjén azonban még jó darabig látható lesz, így a nézők azt is nyomon követhetik, miként növekszik babapocakja.

Kovács Patrícia a 2012. november 2-án mutatkozott be műsorvezetőként az aznap indult SuperTV2 délelőtti magazinműsorában, a SuperMokkában színész kollégája, Fenyő Iván partnereként.

Titokban ment férjhez

A Centrál Színház színésznője ritkán beszél magánéletéről, így nagy meglepetést keltett, amikor 2010 nyarán kiderült, június végén titokban hozzáment kedveséhez, Gusztos Péter politikushoz.

Férje egyébként nem most lesz először apa, előző házasságából született  kislánya nyolcéves.

Kovács Patrícia 14 évesen már forgatott, a Raszputyin című amerikai-orosz filmben keltette életre Anasztázia hercegnőt. Egy évvel később A Szórád-ház című sorozatban tűnt fel. 2003-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A tévénézők 2007-ben ismerték meg az arcát, amikor ő lett egy nagy népszerűségnek örvendő bankreklám állandó szereplője.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ugyanebben az évben a filmvásznat is meghódította az S.O.S. szerelem! című filmmel, amit egy évvel későbbi 9 és 1/2 randi, 2010-ben a Valentin-nap követett.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük