Lecserélték a népszerű magyar sorozat színésznőjét! Ez a dögös szőke váltja
Fotók
Kovács Patríciát terhessége miatt cserélték le a Társas játékban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia várandóssága miatt szerepcserére kényszerült a Társas játék stábját. Az HBO saját gyártású sorozatában így október 6-tól Lővey Laurát Petrik Andrea kelti életre.

Laura külső adottságait és magabiztosságát tekintve is messze lekörözi nővérét, a csupaszív, ám igen feltűnő orral megáldott Gabit, akit Pokorny Lia kelt életre. Pontosan tudja, hogy a szépségével nagyon sok mindent elérhet, és mindezt gátlástalanul kihasználja a második évadban is.

-  Az én feladatom Laura humorának és eredetiségének az eljátszása. Taszítana, ha egy flegma, de amúgy meg üres karakter bőrébe kellene bújnom, mert annyi ilyet láttunk már, az annyira sablonos. Örültem neki, és törekedtem is rá, hogy Laura legyen valamilyen, legyen személyisége, hiszen ettől válik izgalmassá. A viselkedése, a megnyilvánulásai nagyon egy irányba mutatnak, de mégis vannak kilengései jó és rossz irányba egyaránt, amit én nagyon bírok - árulta el a karakter éltre keltője.

Nem Kovács Patrícia és Petrik Andrea szerepcseréje az első a magyar sorozatok történetében. Nézd meg képes összeállításunkban a tíz legismertebbet!

Főkép-fotó: TV2 Sajtószoba.

Őket írták ki Barátok köztből

Számos szereplőt kiírtak vagy lecseréltek az RTL Klub 1998 óta futó sorozatából, a Barátok köztből. A sorozat készítői sok karaktert egyszerűen megöltek - mint a balesetet szenvedett Magdi anyust, azaz Fodor Zsókát -, de a legtöbben humánusabban távoztak, és külföldön próbáltak szerencsét. Összeszedtük, ki búcsúzott végleg a Mátyás király tértől.

Ezt is szeretjük