Meglepő szerepben tér vissza Kovács Áron
A TV2 jóképű műsorvezetője
Kovács Áron szereti magát sok mindenben kipróbálni, így örömmel fogadta el a színpadi felkérést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 13-án első színházi szerepével debütál Kovács Áron, a Class FM és a TV2 műsorvezetője a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Robin Hood című musicalben ő játssza a főurak orra alá borsot törő, a szegényeket védelmező középkori hőst.

Valószínűleg nem lesz nehéz dolga, hiszen a szerephez szükséges vagányság, humor és bátorság megvan Áronban, ráadásul a Popdaráló egykori házigazdájáról az is köztudott, hogy remek énekhanggal rendelkezik.

A színpadon debütál

Persze azért nem volt könnyű egy számára idegen szituációban, kosztümben megállnia a helyét, főleg, hogy kollégái is állandóan kizökkentették.

- Amikor felkértek a szerepre, azt hittem, teljesen passzol hozzám a karakter. Aztán a próbák során kiderült, hogy a mai Robin Hoodban szomorúság bujkál és nem kevés fegyelmezettség, ami viszont belőlem hiányzott - idézte fel emlékeit a népszerű sztár.

- Erre pedig - folytatta - Gesztesi Károly és Hajdu Steve minden további nélkül rátettek egy lapáttal egy-egy vicces beszólással, én pedig nem tudtam nem röhögni. Nem is tudom, hányszor hallottam Szomor György rendezőtől: „Áron, viselkedj!”

Örült a kihívásnak

A jó hangulatú próbák ellenére élete legkeményebb időszakán van túl, hiszen mindössze két hónapja volt arra, hogy a színészmesterség csínját-bínját megtanulja, és felkészüljön a főszerepre.

- Semmi nem volt jó, amit csináltam. Sem a beszédstílusom, sem a mozgásom. Olyan feladat volt ez, mint két hónap alatt megtanulni repülőt vezetni. Lehetetlennek tűnt, mégis sikerült. Na jó, nem lettem egy Besenyei Péter, de még dolgozunk rajta. Sokat segít ebben a darabbeli partnerem, Andrádi Zsanett, akivel már őrületesen megy a csók - mesélte a tőle megszokott huncut mosollyal.

Az augusztus 13-ai hétvégén tehát egy egészen új arcát ismerhetjük meg Kovács Áronnak, aki már eddig is több műfajban bizonyította tehetségét. Péntek és szombat este nyolc órától pedig továbbra is a Class FM-en jelentkezik a nagydumás műsorvezető, ahol virtuális zeneboltjában adja-veszi a legklasszabb zenéket.

Ezt is szeretjük