Kovács Patrícia Thaiföldre akart költözni kislányával - Gyökeres változásra volt szüksége
Kovács Patrícia terveit a világjárvány kitörése írta felül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia az elmúlt években nemcsak színházban szerepelt sokat, de rengeteget forgatott is. Szerepelt az RTL Klub 2015 és 2017 között, három évadon át futott sorozatában, a Válótársakban, 2017 és 2018 között főszereplője volt a TV2 Korhatáros szerelem, majd 2019-től a Mintaapák című napi sorozatnak, amelytől idén júniusban köszönt el.  

Nem csoda, hogy a koronavírus-járvány első hulláma előtt úgy érezte, gyökeres változásra van szüksége, ezért akkor azt fontolgatta, hogy gyermekével közösen Thaiföldre utazik egy évre.

Kovács Patrícia Thaiföldre akart költözni

- Havonta 10-15 napot forgattam, és 25 előadásom volt. Éreztem, hogy szakmailag és emberileg is meg kéne újulnom. Pont a karantén előtt két héttel jeleztem az Orlai Produkciónak és a Centrál Színháznak, hogy ha lehet, nem szeretnék új bemutatót, csak az addigi előadásokat vinném. Akkor az is felmerült, hogy veszek egy repülőjegyet a gyereknek és magamnak, aztán lelépünk Thaiföldre egy évre. Ez persze nem jött össze - mesélte a Sláger Kult című műsorban. 

kovacs-patricia
Fotó: TV2

Helyette a tavaszi karanténidőszakot, amikor a színházak is zárva voltak, pihenéssel töltötte, a kényszerpihenőt igyekezett feltöltődésre használni. 

- Két és fél hónapig nem mentem sehova, maximum a természetbe a gyerekkel és a kutyával. Nagyon jól éreztem magam, nem hiányzott a színpad, a karantén előtti életem - vallotta be a 42 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szani Roland műsorvezetőnek ugyanakkor azt is mondta a rádiós műsorban, hogy korábbi túlterheltsége ellenére soha nem érezte azt, hogy pályát kellene módosítania.

- Szeretem a színészi komfortzónám kitágítani, ezért láthattak már különféle műsorokban, filmekben vagy épp zsűriként. Soha nem éreztem, hogy más szakmát szeretnék választani. Az viszont tény, hogy a karantén előtt más volt a fókuszom, nem volt meg az az öröm, ami korábban. 

- Ez azóta megváltozott, most számos új, izgalmas dologra készülök, többek között a színház streamelésére, színpadra lépek a Házassági leckék középhaladóknak című darabban, és remélem, jövőre bemutatják a Szia, Életem! című filmet, amiben egy fontos női karaktert alakítok.

A Rohonyi Gábor rendezte vígjáték főszerepében Thuróczy Szabolcs és Pásztor-Várady Mór lesz látható, de szerepel benne Elek Ferenc, Básti Juli vagy Pálmai Anna is.

Gombos Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Az utóbbi cuki kislányként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt, már 12 éves kamasz.

Ezt is szeretjük