Kovács Patríciának ez a 15 évvel fiatalabb színész a párja: ölelkezős felvételt posztoltak

Kovács Patrícia és a harmincéves Medveczky Balázs kapcsolata hónapok óta beszédtéma színészkörökben.

kovács-patrícia-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Patrícia beleszeretett 15 évvel fiatalabb színészkollégájába - bár sem ő, sem Medveczky Balázs nem erősítették meg a hírt, több közös kép is található mindkettejük Instagram-oldalán, illetve utóbbi feltett egy sokatmondó, ölelkezős videót is.

Állítólag színészkörökben már hónapok óta beszédtéma a párosuk, a Blikknek egy közös ismerősük erősítette meg, valóban egymásba szerettek.

Kovács Patrícia párja

Íme a videó, amelyen összebújva, ölelkezve sétálnak. Egy közös tandemugrás előtt készült róluk a felvétel, amelyet a színész osztott meg az Instán:

- A szakmában már nyílt titok, hogy hónapok óta együtt vannak. Balázsnak korábban volt barátnője, de a munka és a közös érdeklődési kör révén egyre közelebb kerültek egymáshoz Patríciával. Nem titkolóznak, hiszen mindketten független emberként mentek bele ebbe a kapcsolatba, de nem is reklámozzák.

Kovács Patríciát és Medveczky Balázst a tavalyi évben, 2022-ben a munka révén hozta össze a sors. A harmincéves színész ekkor tért vissza a Nemzeti Színháztól a Vígszínházba, ahol a színésznő 2021 óta tagja a társulatnak: együtt játszanak A dzsungel könyve című előadásban.

Olvasd el, hogy Kovács Áron fiatalabb párja várandós!

Kovács Áron újra apa lesz: a májusban 50. születésnapját ünneplő műsorvezető-énekesnek a kicsi lesz a harmadik gyermeke. 

Cover-fotó: RTL/Nagy szám

Ezt is szeretjük