Kovács Kati így él párjával már 30 éve: a kollégái szerint is mintaházasság az övék

Kovács Kati nagyon ritkán beszél a magánéletéről. Ilyen nagy harmóniában élnek kedvesével.

kovács-kati-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, "minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő” - ez fordítva is igaz: Kovács Kati életében párja jelenti a legnagyobb támogatást. Ritkán beszél a férfiról, aki immár harminc éve biztosítja számára a hátországot.

Az énekesnő ezúttal kivételt tett, a Mokkában engedett némi betekintést a kapcsolatába. Szerinte egy házasság alapja a csapatmunka, de az odafigyelés és az összetartás is elengedhetetlen.

Kovács Kati és párja

- Múltkor megkérdeztem az egyik kollégánkat, hogy mi a véleménye a házasságomról. Azt mondta, példamutató. Ilyet sem hallottam még, hogy egy házasság példamutató! - ecsetelte.

kovács-kati-2
Fotó: TV2/Mokka

Bár kívülről mintaházasság az övék, azért elárulta, van, amin még ők is össze tudnak veszni. Igaz, ezek rendre apróságok.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Olyanokon tudunk néha összezördülni, hogy épp milyen ételt adjunk a garázsba betévedő cicának, zseléset vagy szárazat. Magyarul, nagyon jól kijövünk. Azonos a világképünk, egyformán vélekedünk dolgokról, emberekről, politikáról.

kovács-kati-1
Fotó: TV2/Mokka

Három évtizede összetartó társak, így még meglepőbb, hogy Kovács Kati eredetileg egy barátnőjével akarta összehozni a férfit. 

- Gondoltam, szép pár lesznek, mert jól mutatnak együtt, majd összebarátkoznak. Érdekes módon ez nem jött össze, semmi közük nem lett egymáshoz. Eltelt fél év, és azt vettem észre, a fiatalember inkább hozzám vonzódik.

Tudd meg, mi a magyar sztárok eredeti szakmája!

Kovács Kati az érettségi után egészségügyi vonalon kezdte meg tanulmányait. Ki is tanulta az ápolónő szakmát, és dolgozott is, mielőtt a ’70-es évek ünnepelt előadójává nőtte ki magát. Nem ő az egyetlen olyan hazai sztár, aki erre a pályára készült szórakoztatóipari karrierje előtt. Képes összeállításunkban megmutatjuk, az énekesnőn kívül még kik rendelkeznek az egészségügyi szakmában tapasztalattal.

Cover-fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezt is szeretjük