A 77 éves Kovács Kati igazi díva a címlapon: flitteres ruhában fotózták
Kovács Kati fitt, és tele van energiával. Esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, a színpadnak és a közönségnek él.

kovács-kati-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Katiról gyönyörű címlapfotó készült. A 77 éves Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő szenzációsan festett a testhezálló, fekete, flitteres darabban, amelyben fotózták.

A kép láttán egyértelmű, mennyire jól érzi magát a bőrében. Ugyan már nyugdíjas, esze ágában sincs a mindennapokat semmittevéssel tölteni, a színpadnak és a közönségnek él.

Kovács Kati címlapfotója

A dívaság csupán a megjelenésére igaz. Sztárallűrjei sosem voltak, ha megszólítják az utcán a rajongói, mindenkihez van pár kedves szava, és kifejezetten örül annak, ha tegezik.

- Édesanyám arra nevelt, hogy szerény és udvarias legyek. Az énekesnői pályám előtt két évig egy orvosi rendelőben dolgoztam. Ott magamtól is rájöttem arra, hogy az emberi lélek érzékeny, mindenkinek jólesik a törődés és a figyelem - fejtette ki a Meglepetés magazinnak.

Már gimnazistaként bontogatta a szárnyait a szórakoztatóiparban, először 1962-ben próbált szerencsét a Ki mit tud?-on, azonban akkor eltanácsolták. Három évvel később édesanyja nevezte be a tehetségkutatóra, azzal a győzelemmel berobbant a köztudatba. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Számtalan külföldi fesztiválon énekelt, bakelitlemezei megjelentek Angliában, Ázsiában és Európában, ám ő sosem szállt el.

- Nem voltam különc, igyekeztem normális, egyszerű maradni. Ha pedig egy picivel magasabb sarkú cipőt vettem fel, a bátyám, Kálmán rögtön megjegyezte, hogy nagyon kihívóan járok. Ő rajtam tartotta a szemét, hogy még csak véletlenül se felejtsem el, hogy erkölcsös, kisvárosi lánynak neveltek.

Kovács Kati 1969-ben a Táncdalfesztiválon.
Kovács Kati 1969-ben a Táncdalfesztiválon.
Fotó: Fortepan/Főfotó

Immár 55 éve van a pályán, és a mai napig imádja a művészélet minden velejáróját. Nem zavarja, hogy a szakma sokszor kiszámíthatatlan, élvezi az állandó pörgést, és mindenekelőtt azt, hogy a fellépéseken találkozhat a közönséggel. Épp emiatt viselte meg nagyon a világjárvány okozta kényszerpihenő.

- Egy kis "bánatháj” fel is kúszott rám, amitől gyakori sétával és teniszezéssel próbálok megszabadulni.

Koncz Zsuzsa 76 éves lett

Koncz Zsuzsa 1946. március 7-én látta meg a napvilágot a Heves megyében található Pélyben. A 76 esztendős Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művésznőt immár hatvan éve imádja a közönség. Szenzációsan fest a róla készült, friss felvételeken: fitt, fiatalos, és tele van energiával. 

Cover-fotó: MTI/Soós Lajos

Ezt is szeretjük