Elárulta a titkot! Ezért működik még 30 év után is Korda György házassága
Korda György és Balázs Klári elmesélték, nyáron ünneplik 31. házassági évfordulójukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még egy hétköznapi házasságban is hosszúnak számít 30 év, hát még a sztárok között, akik nap mint nap ki vannak téve a kísértéseknek, és állandó céltáblái a rosszindulatú híreszteléseknek.

Ám még ilyen körülmények között is akadnak olyanok, akik több évtized elteltével is jól érzik magukat együtt - sőt, nem is gondolkodnak azon, milyen lenne egy másik partnerrel.

Együtt jóban-rosszban

Kétségkívül így van ezzel Korda György és Balázs Klári is, akik 30 év elteltével, ha lehet, még szerelmesebbek, mint a kapcsolatuk hajnalán.

Hogy mi lehet a titkuk? Egyebek közt erről faggatta a népszerű párost a Fókusz Plusz riportere is, ők pedig készséggel - és jó adag humorral fűszerezve - idézték fel, hogyan alakult át szerelmük igazi szövetséggé.

Mint a 72 éves táncdalénekes elmondta, már a kezdetekben feltűnt neki az akkor vörös hajú Klári, így aztán igyekezett hangjával levenni a hölgyet a lábáról.

Hamarosan aztán randevúra is hívta, és bár Korda György nagy nőcsábász hírében állott akkoriban, egyszer csak belécsapott a villám, hogy ez bizony több lesz egy szimpla kalandnál.

Íme, a titok!

- A döntő pillanat egy étteremben volt, amikor éppen hagymás csülköt ettünk, és én tulajdonképpen két falat között vallottam be Klárikának, hogy szeretem - mesélte az énekes.

Persze nem elég szerelembe esni, a tüzet folyamatosan táplálni és őrizni kell - hogy ez miként sikerült nekik, arra is megvan a válaszuk.

Bár a sztárpár úgy véli, nincsenek kőbe vésett parancsolatai a boldog házasságnak, György szerint nagyon fontosak a közös célok - mindig van valami, amit el szeretnének érni. Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy mindketten hasonló dolgokat szeretnek: a téli sportok helyett például előnyben részesítik a napfényt és a vizet.

Balázs Klári azt is kiemelte, hogy nem várnak el egymástól olyat, amiről tudják, hogy a másik nem ért hozzá. Ő például szívesebben kicseréli egymaga a kiégett villanykörtét, mert tudja, párjának nincs érzéke a műszaki dolgokhoz - ahelyett, hogy kiabálna vele emiatt.

Természetesen azt is hangsúlyozták, bármennyire is boldogok együtt, köztük is vannak összezördülések. Ám arra mindig figyelnek, hogy a veszekedés csak negyed óráig tartson, utána egy nagy puszi - és máris szent a béke!

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük