Felismered Pataky Attilát hajjal? A 90-es években nagyon másképp nézett ki
Mutatjuk hazánk leghíresebb kopasz sztárjait hajjal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kopaszság igazi szexepilnek számít. Jó pár olyan sztárt ismerünk, akiknek vonzereje éppen a tar frizurájában rejlik: Bruce Willis, Dwayne Johnson vagy Jason Statam is ezzel veszi le a hölgyrajongókat a lábukról.

Ám nem kell egészen a tengerentúlig mennünk, hogy olyan macsókat találjunk, akiket el sem tudnánk képzelni hosszú hajjal. A magyar sztárvilágban is szép számmal akadnak férfiak, akiket kopaszon szerettünk meg igazán.

Kopasz magyar sztárok hajjal

Pataky Attila is egy közülük.  Az Edda Művek frontembere a ’90-es évek óta hódít ezzel a fizimiskával, sokan már el is felejtették, hogy karrierje egy teljesen más külsővel indult. Amikor 1974-ben jelentkezett az akkor már működő zenekar meghallgatására, még hosszú haja és bajusza volt. Ez a megjelenés remekül passzolt a rockbanda stílusához, így egészen a ’80-as évekig nem vált meg tőle. Ezután édesanyja fodrász barátnője noszogatására vált meg hajától, miután elkezdtek ritkulni a tincsei. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy nézett ki Pataky Attila hajjal és bajusszal, valamint további kopasz magyar sztárokat láthatsz olyan régi fotókon, amelyeken még hajjal szerepelnek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük