Több mint 40 éve házasok! Koós János elárulta boldogságuk titkát
Íme, a részletek!
Koós János állítása szerint a humor a tartós kapcsolat titka.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Igaz, Magyarországon is egyre több a válás, vannak azonban hazánkban is pozitív példák, tartós házasságok, még a sztárok világában is.

A napokban a TV2 Mokka című műsorának vendége Koós János volt, akit Demcsák Zsuzsa arról kérdezett, szerinte mi a hosszan tartó boldogság titka.

Negyven éve boldogok

A 74 éves sztár több mint 40 éve nős, szerelmével, Dékány Saroltával, akit mellesleg a mai napig a világ legszebb lábú nőjének tart, 1971-ben mondták ki a boldogító igent, és azóta is remekül megvannak.

Szerelem volt első látásra: a színész-énekes az Erkel Színházban, próba közben, a színpadon pillantotta meg először választottját, és rögtön tudta, hogy ő kell neki. Végül nemcsak meghódítania, de megtartania is sikerült.

Amint elmondta, számára az életben nincs annál fontosabb dolog, mint a gyermekei és az unokája.

A sztárpárnak az évek során két gyermeke született, Gergő és Réka, aki már szintén anyuka - édesapja pedig szemlátomást elolvad unokájától, Rozitól.

Fő a humor

Néha természetesen köztük is vannak apróbb összezördülések, de ezeknek, amint mondja, nem tulajdonít jelentőséget.

- Vannak bizonyos nehézségek, például ha a Fradi nem nyer - tréfálkozott.

Korábban elmondta, hogy felesége mellett hihetetlenül nyugodt élete van, hiszen az asszony gondoskodik minden hétköznapi dologról, a bevásárlástól és a csekkek befizetésétől kezdve a villanykörte kicseréléséig. Töretlen boldogságuk titka azonban állítólag a humor, ami rengeteg problémán átsegíthet, ez egyébként náluk családi vonás.

- Nálunk nem morcosak az emberek. A lányomnak is van humora, a fiamnak is, és az összekötő kapocs a Balaton - árulta el.

Találkozásukkor egyébként már mindkettejük háta mögött volt egy-egy rosszul sikerült házasság - Dékány Sarolta Máté Péter felesége volt két évig, Koós János pedig első nejét hagyta ott az új szerelemért -, nem szegte kedvüket a kudarc, az idő pedig őket igazolta.

Ezt is szeretjük