Tényleg nem lesz rajta ruha? Elárulta esküvője részleteit a magyar énekesnő
Szabó Eszter és Kontor Tamás két gyerek után köti össze az életét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évek során bizony nemegyszer előfordult már a hazai tehetségkutató műsorok történetében, hogy a fordulók során két versenyző váratlanul egymásba szeretett.

Kontor Tamás és Szabó Eszter 2005-ben, a Megasztár harmadik évadában ismerkedett meg egymással, kapcsolatuk nem sokkal később romantikus fordulatot vett.

Hat évig vártak

A Megasztár álompárja azóta is boldog párkapcsolatban él, a 29 éves énekesnő pedig a TV2 tehetségkutatójának egyik szombati döntőjében jelentette be, hogy babát vár.

Edvin Rómeó után aztán megszületett második közös kisfiuk, Armand is, a pár azonban mindezek ellenére nem érezte úgy, hogy össze kéne házasodniuk - egészen mostanáig.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis meggondolták magukat, és terveik szerint hat év jegyesség után hivatalosan is összekötik az életüket, derült ki az Aktív néhány nappal ezelőtti adásából.

"Még az is lehet, hogy ruhában sem leszek"

Szabó Eszter a lagziról titokzatosan nyilatkozott, blogjában azonban megosztotta kíváncsi rajongóival, hogy a ceremónia jövőre lesz.

- Az is egy biztos pont a lagzival kapcsolatban, hogy nem leszek fehér ruhában. De még az is lehet, hogy ruhában sem leszek, tehát valószínűleg civilben történik majd meg a házasság - nyilatkozta Szabó Eszter.

Ezt is szeretjük