Szakításuk után egymásnál kerestek vigaszt! A TV2 két sztárja összeköltözött
Szingli Konkoly Ágnes és Cserháti Tamara, így összeköltöztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyszerre lett szingli Cserháti Tamara és Konkoly Ágnes, a TV2 A szépségkirálynő című műsorának két tavalyi döntőse.

A 2012-es Miss World Hungary és Miss Universe Hungary egymásnál keresett vigaszt, össze is költöztek. 

Össze is költöztek

- Ugyanúgy alakult az életünk, pár hét különbséggel szakítottunk, és nem volt kérdés, kivel is költözzek össze - kezdte a mesélést Cserháti Tamara a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt. 

Már nem is tudnák elképzelni egymás nélkül az életüket: együtt főznek, szépülnek, edzenek, vásárolgatnak, és még együtt is alszanak a közös ágyban.

- Az elalvás előtti utolsó pillanatokban is valamit biztos, hogy meg kell beszélnünk. Nem is tudom elképzelni, milyen lesz, ha valamelyikünk talál valakit, akihez elköltözik. Mert ugye nem az a célunk nyilván, hogy életünk végéig együtt lakjunk - vette át a szót Konkoly Ági.

Két egyedülálló nő pedig miről, illetve kikről is beszélgetne még az ágyban is, mint a férfiakról. Az biztos, nincs könnyű dolguk azoknak, akik a két szépséget meg akarják hódítani, ugyanis tényleg mindkét hölgyet meg kell nyerniük maguknak.

Ilyen férfira vágynak

- Annyi időt töltünk egymással, hogy az én fiúmnak ugyanúgy meg kell felelnie Taminak is, mint nekem. Fontos, hogy elfogadja, jó véleménnyel legyen róla - árulta el a 2012-es Miss Universe Hungary.

A két tavalyi szépségkirálynő eddig is sokat foglalkozott a külsejével, amióta pedig egyedülállók lettek és párt keresnek, még jobban odafigyelnek magukra. A férfiaktól azonban nem várják el ugyanezt. Azt mondják, fontos ugyan az igényesség és az ápoltság, de lényegesebb, hogy valaki megnyerő legyen.

- Hogyha mond egy-két vicces dolgot, vagy úgy beszél, hogy nem tudom levenni róla a szemem, mindig csak őt hallgatnám, akkor mellékes a külső - véli Konkoly Ági.

Cserháti Tamara és Konkoly Ági nemrég Indiába is együtt utazott el, ahol egy buddhista szerzetestől szerencsehozó karkötőt kaptak. Bíznak benne, hogy annak segítségével a szerelmi életük is pozitív fordulatot vesz.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük