74 évesen újra babázik a magyar színész! A picit büszkén mutatta meg
Koncz Gábor unokája, Lili még csak nyolchetes: a büszke nagypapa szerint tiszta anyja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Koncz Gábor 74 évesen újra babázik: ezúttal nagypapaszerepben remekelhet, mivel fiatalabbik lánya, a 26 éves Regina bő két hónappal ezelőtt adott életet kislányának, Lilinek.

A sztár az RTL Klub kameráinak mutatta meg először a csöppséget, és a Reflektor riporterének azt is elmesélte, hogyan adták tudtára az örömhírt.

Még csak nyolchetes

A nemzetközi modellkarriert befutott Regina egy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent választottjának, Zsombornak, és nem sokkal később már úton is volt az új családtag.

Amint a műsorból kiderül, az ifjú pár úgy tudatta a színésszel unokája jövetelét, hogy a szekrényébe rejtettek egy babaruhát, amelyre rányomták Koncz Gábor egy régi fényképét, amelyen egy betyár szerepében látható.

Rögtön értette a célzást, és habár ekkor még nem tudták a baba nemét, később igazi lányos apukaként nem lepődött meg rajta, hogy gyermeke kislányt vár.

A baba érkezése óta nosztalgikus hangulat uralkodott el rajta, mivel a pici megszólalásig hasonlít Reginára, aki kiskorában pont úgy nézett ki, mint Lili.

Tökéletes baba

- A picinek pont olyan tökéletes vastag szája van, mint Reginek, aki hét- vagy nyolcéves volt, amikor hazajött az iskolából, és panaszolta, hogy a többiek kigúnyolják, amiért olyan vastag szája van, mint a négereknek. Azóta persze mindenki azt kérdezi tőle, hogy hol tölteti - mesélte, majd lánya hozzátette, hogy a pici a szemeit is tőle örökölte.

A sztárapukát egyébként lányához születése óta szoros, bensőséges kapcsolat fűzi, és meggyőződése, hogy az unoka ugyanolyan jól sikerült, mint Regina. Amint elmondja, szerencsére a vejével is azonnal megtalálta a közös hangot.

- Nagyszerű fiú, nem találok rajta fogást. Kerestem eleinte, de nem. Jó kézfogása volt, jó mélyen a szemembe nézett, így tudtam, hogy rendben lesz a dolog - vallotta be.

Igaz, a kislány még csak nyolchetes, ennek ellenére a büszke nagypapa már azt tervezgeti, hogy őt is lovagolni vihesse, mint Reginát annak idején, de egyelőre persze a szülők még nem adtak engedélyt ilyen mutatványokra.

Fotók: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük