"A női bosszú alattomos!" Tönkrement házasságáról vallott a magyar énekes
Komár László a Mokka stúdiójában válása viszontagságairól és nejével folytatott vitájáról mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban a női bosszú kapcsán Nyertes Zsuzsával és Komár Lászlóval beszélgetett Tatár Csilla és Kárász Róbert a Mokka stúdiójában, ahol bizony a 66 éves magyar énekes igazán meglepő kijelentést tett.

- Életemben először fordult elő a nyolc év alatt, hogy nem csaltam meg a feleségemet, képzeld el. A többit mind - vallotta be kendőzetlenül élő adásban a műsorvezetők és a nézők elképedésére.

Megromlott a házasságuk

Mint ismeretes, Komár László 2004-ben találkozott a nála 32 évvel fiatalabb Fruh Erzsébettel, akit nem sokkal később feleségül is vett, 60 évesen pedig újra apuka lett, amikor megszületett Karolina nevű kislánya.

Házasságuk 2010-ben romlott meg, felesége pedig távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott azokra az állítólagos vádakra alapozva, hogy Komár mentálisan beszámíthatatlan, illetve bántalmazta őt.

A magyar Elvis Presley-ként elhíresült énekes sosem tagadta, hogy megviselte a válás, különösképpen abból a szempontból, hogy a bírósági végzés értelmében csak minden második hétvégén találkozhat kislányával.

"A női bosszú rettenetesen alattomos"

Komár László több alkalommal is hangot adott kétségbeesésének és dühének, véleménye szerint felesége ugyanis nemcsak érzelmileg, de anyagilag is botrányosan kihasználta.

- Szerintem a női bosszú rettenetesen alattomos, kiterjedt, és szétszövi a hálóját, ami bizonyos rezgésszámokon működik. Ami a legalsó, primitív szinten van, az már a fekete mágiához köthető - fogalmazott igen élesen.

Saját bevallása szerint neki pontosan azért fájt különösen mindaz, amit a felesége vele művelt, mert úgy érzi, egyáltalán nem adott erre okot, életében először ugyanis hűséges volt párjához.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük