A Kölyökidő rosszcsont, vörös hajú gyereksztárja volt: a 45 éves Kovács Robi ma így néz ki

Akkor és most fotókon mutatjuk meg az 1989-től 1997-ig sugárzott Kölyökidő szereplőit.

kölyökidőcover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvoltak a maga gyereksztárjai, akikért kicsik és nagyok egyaránt rajonghattak. Voltak olyan szereplésre vágyó fiatalok, akiket egy-egy tehetségkutató révén ismerhetett meg a közönség, mások már fiatalon bebizonyították, mennyire természetesen mozognak a kamera előtt a szórakoztató műsorokban.

Utóbbira jó példa az 1989 januárjától 1997 májusáig futó Kölyökidő, amelyben számos tizenéves mutathatta meg magát az országnak. A Magyar Televízió ifjúsági sorozatában kétcsapatnyi gyerkőcöt ismerhettünk meg, akik mind a legkülönfélébb karaktereket képviselték. 

A Kölyökidő gyereksztárjai akkor és most

Volt köztük ügyeletes szőke herceg típus, menő csávó és természetesen a csínytevő figura sem maradhatott ki. Utóbbit a vörös hajú, csibészes mosolyú Kovács Robi képviselte, akit 13 évesen válogatott be a csapatba a produkció anyja, Takáts Vera rendezőnő.

A vörös hajú rosszcsont már ismert gyereksztárként kapott helyet a kölykök között, mindössze hétesztendős volt, amikor debütált a kamera előtt a Kicsi a bors… elnevezésű szériában, az igazi áttörést pedig az 1987-ben bemutatott A világ legrosszabb gyereke című film hozta meg a számára. Ugyan 45 éves korára nem távolodott el a szórakoztatóipartól, ma inkább a háttérben munkálkodik, koreográfuskén és rendezőként dolgozik.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szerelmi élete is szerencsésen alakult, 2006-ban vezette oltár elé feleségét, Katát, akivel közösen alapították meg a Görbe tükör nevű színtársulatot. A szülői lét örömeit 2009-ben tapasztalhatták meg először, ekkor született meg lányuk, Kincső, második gyermekük, Bence pedig négy évvel később jött a világra.

Képes összeállításunkban nem csak azt nézheted meg, hogy fest felnőttként a Kölyökidő vörös hajú kópéja, Kovács Robi, a műsor többi sztárjáról is láthatsz akkor és most felvételeket.

Cover-fotó: https://kolyokido.com/

Ezt is szeretjük