Ritka közös fotó! Íme, Koltai Róbert és színésznő húga

Koltai Róbert és Judit más utat választottak, de szoros közöttük a kapocs.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a gyerekek művészekkel teli családba születnek, vagy olyan légkörben nevelkednek, nem ritka, hogy a testvérek közül többen is a színészi pályát választják.

Koltai Róbertről - bár szívesen beszél a családjáról - nem sokan tudják, hogy kisebbik húga maga is színész. A 67 éves színész a minap épp kilenc évvel fiatalabb testvérével, Koltai Judittal érkezett a Reggeli stúdiójába.

Külön utakon járnak színészileg

Bár mindketten előadók, kettejük közös megjelenése a képernyőn mindenképp exkluzívnak mondható, hiszen a színész és testvére más életet és pályát futottak be, ezért - bár naponta beszélnek telefonon - csak ritkán találkoznak.

- Nem vagyunk sülve-főve együtt, mert úgy alakult az élet, hogy amikor a kis Jutka született, én már kiskamasz voltam. Mire ő lett kamasz, én már Kaposvárott dolgoztam. Én rengeteg időt töltöttem vidéken, de azért jó testvérek vagyunk - mesélte a színész.

Jutkával már szerepeltek is együtt filmben, sőt, színpadon is kétszer, de csak egy-egy darab erejéig, mivel érdekes módon színészi pályájuk is egymástól függetlenül futott, külön utakon. Jutka ugyanis igazgató, színművész és rendező egy személyben.

Meghallgatják egymás véleményét

Színészcsaládban adott a kérdés, hogy vajon van-e a testvérek közt rivalizálás, vagy hogy kritizálják-e egymást, Koltai erre is őszintén felelt Szujó Zoltán és Lilu kérdésére.

- Mivel én vagyok az idősebb, a pedagógiai hajlamomat a húgomon is kiéltem. Elég szigorú vagyok, mint ahogy velem is szigorúak ők - vallotta be a közkedvelt színész.

A színész testvérpár tehát nem kíméli egymást, bátran elmondják szakmai véleményüket egymás alakításáról, de sértődésig vagy komoly vitáig természetesen még sose fajult köztük a szakmázás.

- Nekem is lehet véleményem, és nagyon örülök, amikor a Robi meghallgat, mert akár érdekes tanácsokat is adhatunk egymásnak. Hát, én feltétlen bízom őbenne, bár tényleg más az utunk színházi szempontból - tette hozzá Koltai Judit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Sose halunk meg sztárja a nyár folyamán a budapesti József Attila Színházban, valamin több vidéki nagyvárosban - Tihanyban, Kisvárdán és Debrecenben - fog fellépni, míg húga immár 17 éve a Holdvilág Kamaraszínház élén vezeti a társulatot.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint

Ezt is szeretjük