Kollányi Zsuzsi egyéves ikrei egyre cukibbak - Bálintot és Bencét meg kell zabálni
Kollányi Zsuzsi ikerfiai augusztusban lettek egyévesek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kollányi Zsuzsi és párja, Attila két ikerfiút nevel, Bence és Bálint 2018 augusztus elején születtek meg. Az énekesnő veszélyeztetett terhes volt, emiatt programozott szüléssel hozta világra a kicsiket, akik a vártnál hét héttel korábban érkeztek. Bálint születési súlya 1900 gramm, Bencéé pedig 1140 gramm volt. Előbbi rögtön inkubátorba került, utóbbit pedig köldöksérve miatt azonnal átszállították egy másik kórházba, hogy megműtsék. A nagyobbik kisfiút két hét, a kisebbiket egy hónap után vihette haza a pár.

A gyerekek szépen cseperednek, Kollányi Zsuzsi Instagram-oldalára cukibbnál cukibb fotókat tölt fel róluk. A Story magazin szeptemberi számában bevallotta, párjával már egy éve nem alszanak, de ők ezt egy cseppet sem bánják, mert minden percét imádják a gyereknevelésnek.

- A legcsodálatosabb dolog, ami történhetett, hogy megszülettek a fiúk. Hiába gondolják azt sokan, hogy a színpadon, reflektorfényben élő emberek természetszerűleg boldogok is, amíg nem születtek meg a gyerekek, folyamatosan azt éreztem, hogy hiányzik valami az életemből - vallotta be őszintén az énekesnő a hetilapnak.

A fiúk már felálltak, de egyelőre járni még nem tudnak, persze ami késik, nem múlik, a szülők szerint a kicsik hamarosan megteszik az első lépéseiket. Naponta többször sétálnak, a környékükön több játszótér is van, ahol ki tudnak kicsit kapcsolódni. Édesanyjukhoz hasonlóan Bálint és Bence is nagyon szereti a zenét, megnyugtatja őket.

Kollányi Zsuzsi szerint nem könnyű szülőnek lenni, olykor fárasztó tud lenni, viszont annál boldogabb állapot. A sztár a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy tudja a munkáját összeegyeztetni a gyerekneveléssel.

- Nagyon próbálok arra odafigyelni, hogy heti egy-két alkalomnál ne vállaljak több dolgot, koncertet, és azok se tartsanak három-öt óránál több ideig, a fiúk ne érzékeljék, hogy ténylegesen távol vagyok. Vannak kihívásai ennek, főleg érzelmi oldalról, mert mindig nehéz otthagyni akár egy órára is őket. Attila sokat segít, rendkívül ügyes apuka - mesélte a műsorban, majd hozzátette, anyósára is mindenben számíthat.

Majka nagyobbik fia le sem tagadhatná az apját

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy hasonlít Majkára nagyobbik fia, Marián.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük