Zaklatja exfelesége? A Megasztár énekese élő adásban árulta el az igazat

Kökény Attila arról mesélt, hogy milyen a viszonya előző házastársával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincsenek könnyű helyzetben azok a sztárok, akiknek előző házasságukból született már gyerekük, hiszen a közös csemete miatt nem szakíthatják meg a kapcsolatot egykori párjukkal, ez pedig bonyodalmakra adhat okot.

A Mokka néhány nappal ezelőtti adásában Kökény Attilát és feleségét, Arankát faggatta Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa arról, nekik hogyan sikerült ezzel a felállással megbirkózniuk.

Fiatalon házasodott meg

A Megasztár ötödik szériájának felfedezettje ugyanis 20 évesen ejtette teherbe az akkor 16 éves barátnőjét, Nikit, a szülei pedig ragaszkodtak hozzá, hogy mire megszületik gyermekük, összeházasodjanak.

Házasságuk azonban rövidesen megromlott, így elváltak. Kökény Attila pedig végül Aranka oldalán találta meg a boldogságot, aki két gyönyörű gyermeknek adott életet, és akivel a mai napig harmonikus kapcsolatban él.

A TV2 tehetségkutató műsorának második helyezettje elárulta, hogy exfelesége naponta hívogatja telefonon - ám természetesen szó sincs semmiféle haragról vagy zaklatásról, egyszerűen csak közös gyermekük miatt kell beszélniük.

Nincsenek konfliktusaik

Nem kávézgatni járnak tehát össze, de nincsenek is rosszban, árulta el a 2010-es év férfihangja, akinek távollétében felesége, Aranka beszéli meg a teendőket Nikivel, akitől az énekes 13 éve vált el.

Kökény Aranka nem titkolta el, hogy ezen időszak alatt semmiféle konfliktusba nem került férje exfeleségével. Azért nem is barátnők, hiszen, mint Attila kifejtette, egészségtelen volna, ha a két asszony összejárna csevegni.

Az asszony azt is elmondta, hogy sosem volt féltékeny férje első feleségére - Attila őszintén elmondta neki, hogy ezt a kapcsolatot már lezárta, neki pedig ennél több nem is kellett.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A házaspár azt is elárulta, hogy Attila legidősebb kisfia általában a hétvégéket tölti velük, és hamar elfogadta Arankát, a szülők pedig nem féltestvérekként, hanem testvérekként kezelik őket.

Ezt is szeretjük