Kökény Attila megmutatta mindhárom unokáját: egyik cukibb, mint a másik
Kökény Attila három unokája, Medárd, Attila és Inez a büszke nagypapánál vendégeskedtek.

kökény-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila 2021. december 6-án lett háromszoros nagypapa. Ám csak pár hónapig mondhatja ezt magáról, hiszen már útban van a negyedik unokája: fia feleségét 2022 áprilisára írták ki az orvosok.

Lánya 2020 januárjában adott életet első gyermekének, Medárdnak. 2021 májusában derült ki, hogy Aranka ismét várandós, kislánya a különleges Inez nevet kapta. A zenészt első házasságából született fia, Attila 2020 novemberében ajándékozta meg a második unokával. A kisfiú továbbvitte az Attila keresztnevet a családban.

Kökény Attila három unokája

A 46 esztendős híresség minden fotójáról süt, hogy lubickol a nagypapaszerepben. A legnagyobb örömmel mutatja meg rajongóinak, milyen cukik a kis lurkók. Arról is posztolt, amikor mindhárman nála vendégeskedtek: Medi és Attila menő minijárgányukkal szelték át a nappalit, míg az egy hónapos Inez a kanapén szenderült álomra.

kökény-attila-1
Fotó: Instagram/Kökény Attila

A Sztárban Sztár zsűritagja élvezi, hogy fiatalon születtek unokái. Úgy véli, lerombolta az emberekben a klasszikus nagypapaképet.

- Nem bánom, hogy így alakult, mert így még sokáig lehetek energikus nagyijuk az unokáknak. Szeretnék velük rengeteg közös programot szervezni, csúszni-mászni a földön, játszóházban hancúrozni, strandra járni. Szerencsére vagyok olyan erőben, hogy ezeket mind megtehetem - mesélte a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lapnak arról is vallott, hogy korábban feleségével gondolkoztak a késői gyermekáldáson, ám amikor lányuk bejelentette, hogy terhes, elengedték a kisbaba gondolatát.

kökényék
Fotó: TV2/Love Bistro

- Míg a lányunk be nem jelentette, hogy babát vár, úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar még egy baba, hát jöjjön. A kis Medi érkezésének hírére azonban ezt végleg elengedtük. A nagyszülői szerep nagyon hálás, mert csak kényeztetni kell az unokákat, azt is mondhatnám, hogy mindent elrontunk, amihez a szülők ragaszkodnak.

Kökény Attila gyönyörű lánya

Kökény Attila egy szem lányából gyönyörű nő lett. Bár Arankát csak ritkán mutatja meg a követőinek, ha posztol róla, mindig számíthat a bóközönre.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük