Kökény Attila sokat fogyott: mexikói nyaralásáról fürdőnadrágos fotót is posztolt

Kökény Attila nemcsak fogyott, de az edzőteremben izmosodott is.

kokeny-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila nemcsak sokat fogyott, hanem izmosodott is: az énekes a Dancing with the Stars2022 októberében indult és decemberben véget ért harmadik évadában - sok más versenyzőhöz hasonlóan - jó pár kilót leadott. 

Ügyelt arra, hogy a pluszkilók ne szaladjanak vissza rá, és ugyan ma már nem képezik a napjai részét intenzív táncpróbák, másképp továbbra is fitten tartja magát. 

Kökény Attila lefogyott

Januárban még Mexikóban pihent feleségével, Arankával, ám ott sem csak lazított, az Insta-storyjában az edzőteremből is bejelentkezett. 

Kell is az erőnlét, ugyanis a február 19-én immár kilencedik évadával induló Sztárban Sztár zsűritagja, emellett javában készül a 100 Tagú Cigányzenekar Jubileumi nagykoncertjére, ahol zenekarával az est vendégfellépői lesznek. Ez lesz a zenekar 35 éves jubileumi koncertsorozatának lezáró koncertje, amit 2023. április 23-án tartanak a Papp László Budapest Sportarénában.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Sokat edzem, és nagyon odafigyelek az étkezésemre is. Már nyolc kilót sikerült leadnom. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül majd átalakulnom áprilisig - mesélte Kökény Attila, akivel olyasmi fog történni a színpadon, mint eddig még soha: a zenekarán felül száz kiváló zenész fogja kísérni a saját dalait. 

Az énekest régi kötelék fűzi a 100 Tagú Cigányzenekarhoz, olyan érzés számára, mintha a családjával zenélhetne együtt. Édesapja régi barátságot ápol a muzsikusokkal, emellett apósa, az ismert Rigó Jancsi vezető cimbalmos szerepét töltötte be a 100 Tagú Cigányzenekarban annak idején.

Gáspár Virág fogyása

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 2021 márciusára lefogyott húsz kilót, de még nem volt elégedett. Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük