Kökény Attila 23 éves fia piszkosul jóképű - Fotókon ifjabbik Attila
Kökény Attila idősebbik fia nagyon sármos pasi.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2010-es Megasztár felfedezettje, Kökény Attila nagyon hamar lett édesapa. Alig múlt húszéves, amikor négy évvel fiatalabb barátnője bejelentette, hogy gyermeket vár. Az ifjabbik Attila 1996. november 28-án látta meg a napvilágot. Második házasságából egy lánya és egy fia született: a közel húszéves Aranka az ezredforduló előtt született, legkisebb fia, Lali pedig 13 éves.

A 43 éves énekes állítja, sosem bánta meg, hogy fiatalon került apaszerepbe, fia személyében igazi barátra is lelt, akivel mindent megoszthat a mai napig. Ezért is örült határtalanul, amikor ifjabbik Attila bejelentette, hogy párjával szeptemberre várják első gyermeküket, így az énekes 44 évesen már nagypapa szerepben lubickolhat.

- Jó látni, hogy a fiam az én példámat követve fiatal kora ellenére is vállalt egy gyereket. A mai világban ez nagy szó. Én 21 éves voltam, amikor ő született, és egy cseppet sem bántam, hogy hamar fel kellett nőnöm. Noha még mindig hihetetlen, jobban belegondolva számítottunk erre a babára. Már négy éve együtt vannak a kedvesével, magam is biztattam őket, hogy vágjanak bele. A fiamban egy igazi barátra leltem, sokkal szorosabb, közvetlenebb vele a kapcsolom, mint amilyen nekem volt ennyi idősen az apámmal - árulta el februárban a Lokálnak.

Kökény Attila nagyon büszke mindhárom gyermekére, a sármos Attilára, a gyönyörű Arankára és a tehetséges Lalira. Nézd meg a róluk készült fotókat!

Ezt is szeretjük