Tiniként láthattuk a Barátok közben - 16 év után most visszatért a sorozatba
Kocsis Dénes 16 évvel ezelőtt már játszott a Barátok köztben, de most egy másik karaktert alakít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Dénes 16 évvel ezelőtt szerepelt már pár hónapig a Barátok köztben, egy héttel ezelőtt pedig rendhagyó módon tért vissza az RTL Klub napi sorozatába. 

A Mátyás király téren ismét feltűnt Csongor karaktere, akit korábban Veréb Tamás személyesített meg, ám ezúttal Kocsis Dénes bújik a fiatal férfi bőrébe. 

Kocsis Dénes a Barátok köztben

- Szuper kirándulás volt, de nagyon kritikus vagyok magammal szemben, és úgy gondolom, hogy akkor elég zöldfülű voltam, fejlődnöm kellett még. Éppen ezért nagyon örülök, hogy ismét szerepelhetek a sorozatban, hiszen időközben rengeteg tapasztalatot szereztem. Bízom benne, hogy most tudok bizonyítani - mondta 16 évvel ezelőtti szerepléséről a 32 éves sztár. 

kocsis-denes-baratok-kozt.-regen
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Jól áll, hogy idősödsz - dicsérte Szabó Zsófi a Reggeliben

- Köszönöm szépen. Kicsit vékonyabb is vagyok, meg alakult a személyiségem is. 

kocsis-denes
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon érdekes kaland volt, hogy Tomika által újra szerepelhettem a Barátok köztben. Jó volt, hogy újra forgathattam napi sorozatban, az egy külön világ, felkészülni a sok szöveggel… Én nagyon nehezen tanulok szöveget, de jól volt érzékelni azt, hogy a harmadik nap után már sima ügy volt. A kollégák mindenben támogattak, aranyosak voltak, a rendezőkkel tök jól lehetett együtt dolgozni - mesélte az RTL Klub reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A világjárvány nemcsak a Barátok köztben közreműködők egészségére, hanem a forgatások ütemére is jelentős hatást gyakorol, emiatt sokkal nehezebb a szereplők egyeztetése. Ezért volt szükség arra, hogy nem a korábban megismert színész formálja meg Csongor szerepét.

kocsis-denes-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Kocsis Dénes szerint manapság a sorozatokban már nem számít ritkának, hogy egy adott karaktert idővel másik színész alakít. Ő eddig sok pozitív visszajelzést kapott, és nem csak rajongóktól, hogy kedvelik Csongor szerepében. A felkérés jókor jött, hiszen színházak kénytelenek voltak bezárni.

- Egy olyan mentőöv is volt, amit a színház kvázi leállásával egy időben kaptam.  

A színész akkor sem tétlenkedik, amikor nem forgat, ugyanis annak ellenére, hogy a színházak kényszerpihenőn vannak, a monodrámájának online változatára készül, emellett pedig hamarosan debütál az első saját dalával is.

A Barátok közt jóképű tinisztárjai egykor és most

Az 1998. október 26-án indult Barátok közt hamar az ország legnézettebb napi sorozata lett. Kőváry Tamás az alapszereplők közé tartozott, Novák Csaba megformálójának kezdetben az édesanyja, Éva (Csapó Virág) és az édesapja, Novák Csaba (Tihanyi-Tóth Csaba) is a Mátyás király téren élt - mostanra az utóbbi a megmaradt négy alapszereplő egyike.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt szívtipró tinisztárjai.

Ezt is szeretjük