Még 64 évesen is bevállalta! Íme, a magyar énekes tündéri kislánya, Léna

Kóbor János 64 évesen lett másodszorra apa.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kóbor János ötéves kislánya, Léna valószínűleg még nincs tisztában azzal, hogy hatalmas loboncú papája már akkor Lénáról éneket, amikor még egyetlen ilyen nevű óvodás sem létezett.

A 70 éves énekest fitten tartja fiatal felesége és kislánya, akit minden reggel ő visz az óvodába.

Nem aggódik a kora miatt

- Be kell vallanom, nem nagyon zavar, hogy én vagyok a legidősebb apuka, a többiek mind sokkal gondterheltebbek - mondta el az énekes az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Öt évvel ezelőtt sokan feltették azt a kérdést az énekesnek, hogy nem felelőtlenség-e az ő korába még bevállalni egy gyereket.

Bevallotta, most már biztosabban tudja azt mondani, hogy nem, és úgy érzi, még sokáig fogja tudni nevelni a szép kislányt.

Az énekes úgy tartja, fiatalosságának a kulcsa a rendszeres sport és a megfelelő táplálkozás.

Finnyásnak tartja magát, amit jelen esetben pozitívumként értékel, hiszen nem szereti a húsokat, de olykor szárnyast és halat eszik azért. Ezen felül pedig az ásványvízre esküszik.

Rekordokat állítottak fel

Kóbor János az Omegával a világon is egyedülálló rekordokat állított be fél évszázad alatt, és ma sincs olyan buli, ahol legalább egy slágerük ne csendülne fel.

Az együttes idén ötven éves, és a tagok úgy látják, már ezért külön díjat érdemelnének, hiszen ennyi évig kibírták egymást, pedig mindannyian másképp látják a világot.

Többek között övék a legtöbb eladott magyar lemez, volt olyan albumuk, mely egymillió példányban kelt el, ezen felül pedig nem túlzás azt állítani, hogy az egész világon ismerik őket.

Kóbor elárulta, sosem gondolták volna, hogy a kis osztálytermi banda ilyen sokáig együtt marad, és ennyire kinövi magát, azt hitték, maximum az érettségiig húzzák majd.

Fotók: RTL Klub, TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük