65 évesen nősült újra a magyar énekes - Most elárulta, miért állt idős fejjel az oltár elé

Kóbor János elárulta, miért nősült meg újra 65 évesen.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kóbor János 65 évesen nősült újra. A Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban azt mesélte, nem így tervezte, de az élet másképp hozta.

Az Omega együttes énekese 60 felett ráadásul nemcsak ismét nős, de apa is lett.

65 évesen nősült újra

- A család számomra még ma is a legjobb emberi egység. Úgy érzem, baromi nagy dolog, hogy a második házasságom akkor kezdődött, amikor az emberek többsége már leül - mondta a FEM3-on futó műsorban.

30 évesen nősült először, majd 2008 júliusában, 65 évesen másodjára: a nála 23 évvel fiatalabb Deme Zsókát vette feleségül. Kifelé is mindig úgy élte az életét, hogy egy monogám, családcentrikus ember képét mutatta, így sok támadás érte amiatt, hogy ezt több mint három évtized után mások szemében felrúgta.

- Ennek a második kapcsolatomnak semmi előjele nem volt, egy teljesen véletlen találkozás volt Zsókával, és ott elindult valami. Ebben az időben én már 64 éves voltam, jó érzés volt, hogy az ember még egyszer belecsap. Ráadásul eleve lehetett érezni, hogy nem lesz egy egyszerű eset, én meg szeretem a kihívásokat - mesélte Joshi Bharatnak.

Kislánya is született

- Azt nem merném mondani, hogy úgy terveztük, rögtön egy kislány is benne lesz ebben a képben… Azért is mit kaptunk! Hogy ebben a korban ez nem felelőtlenség? - emlékezett vissza.

A ki Léna még az esküvő előtt, 2007 tavaszán megszületett, lassan betölti a hetedik életévét. Kóbor János eleinte még maga is tartott attól, hogy 60 fölött vajon tényleg nem felelőtlenség-e vállalni egy gyereket, de ma már el sem tudná képzelni az életét kislánya nélkül. 

- Nagyon sokat ad nekem. Remélem, még én is nagyon sokat tudok adni ennek a pici családnak. Az már biztos, hogy tovább nem akarom húzni a húrt, jobb egyre koncentrálni. Az első házasságomban is egy fiú született, most meg egy kislány - árulta el.

Dani fia már 37 éves, második felesége két gyereket hozott a kapcsolatukba: Titanilla 25, Martin 20 éves. Mindhárman nagyon szeretik kishúgukat.

A bakancslistáján tehát már nem szerepel újabb gyermek, sőt, az Omega-életműről is azt gondolja, hogy az a több mint fél évszázadával kerek történet, hozzárakni már nem nagyon lehet.

- A fiatalos rockzene már nem tőlünk várható el, szeretek már nem mindenben aktívan részt venni, de szemlélődni és véleményt formálni még igen - zárta a beszélgetést a 70 éves énekes.

Fotó: FEM3/Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal

Ezt is szeretjük