"Ilyen trauma után marad az emberben szálka!" Válásáról mesélt a magyar sztár
Klausmann Viktor válásáról is mesélt egy interjúban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Klausmann Viktor válásáról jó ideig cikkeztek a lapok, sokan nem tudják, a Szerencsekerék műsorvezetője hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

A népszerű tévés nemrég egy interjúban elmondta, hogy felesége és közös kislányuk továbbra is nagyon fontos szerepet kapnak az életében.

Sok időt tölt a kislányával

A műsorvezető elárulta, hogy lényegében kétlaki életet él.

- Vasárnap este szépen legurulok Kékestetőről Gyöngyösre a kislányomhoz és a volt feleségemhez. Fürdetésig ott vagyok, majd este kilenckor továbbgurulok a pesti lakásomba - mondta.

Az üzleti megbeszéléseket, hivatalos tárgyalásokat igyekszik a hét első felére, főleg hétfő-keddre sűríteni. Szerda reggel felveszi a játszóruhát, beül a kocsiba, és Kékestető felé veszi az irányt.

- Még aznap délután a bölcsiben felcsippentem Manót, a kislányomat, és visszamegyünk Kékesre. Forró csokit iszunk, játszunk, a síháznak hosszú, 35-40 méter hosszú folyosója van, imád ott rohangászni - mondta.

Majd hozzátette, mivel a hegytetőn is van internet, ugyanúgy intézhet mindent, mint a városban.

Készen áll egy új kapcsolatra?

Az interjú során arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy most van-e mellette nő, illetve, hogy készen áll-e már egy újabb kapcsolatra.

- Ilyen típusú trauma után, mint a válás, marad az emberben szálka. Nálam három-négy év a tisztulási idő - árulta el.

- Persze, vannak lányok, akikkel kokettálunk és jópofizunk, de olyan nincs, akinek a kezét megkértem volna, vagy azt mondtam volna, hogy akkor holnaptól költözzön hozzám. Rendeznem kell a soraimat, aztán, ha rendben leszek, újra nekiállok párt keresni - mondta a műsorvezető.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük