Ebből botrány lehet! Szerelemgyereke született hazánk közismert tévésének?
Klausmann Viktor nem tartja kizárnak, hogy volt barátnői teherbe estek tőle.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem telik el év, hogy közismert személyiségek, sportolók, politikusok, színészek, zenészek vagy üzletemberek ne keverednének különféle szexbotrányokba.

A közelmúltban például a válófélben lévő Arnold Schwarzeneggerről derült ki, hogy van egy tízéves szerelemgyereke, akinek egykori házvezetőnője adott életet, Dominique Strauss-Kahn ellen pedig már vádat is emeltek nemi erőszak kísérlete miatt.

Megosztotta félelmét

Ennek kapcsán beszélgetett Tatár Csilla és Pachmann Péter néhány napja a Mokkában Orosz Barbarával, Klausmann Viktorral és dr. Kalamár Hajnalka klinikai szakpszichológussal.

A beszélgetés során kétségkívül a 45 éves műsorvezető tette a legmeglepőbb vallomást, miszerint mostanában attól tart, hogy egy nap váratlanul becsönget hozzá egy fiú vagy lány, aki azt állítja magáról, hogy ő az apja.

- Mostanában szoktam azon gondolkodni, hogy mikor jön az a pillanat, amikor valaki kopogtat az ajtómon, és azt mondja, hogy szia, én vagyok a fiad vagy a lányod - árulta el a Szerencsekerék egykori házigazdája.

Volt néhány barátnője

Mint mondta, húsz éven keresztül egyedülálló férfiként élt, és volt néhány barátnője, tisztességes, rendes csajok, ahogyan ő fogalmazott. Szóval nem lenne meglepve, ha egyik nap kiderülne, neki is született egy gyereke, akiről nem is tudott.

Klausmann Viktor mellesleg házasemberként sem volt a hűség mintaképe, hiszen idén februárban a Frizbiben árulta el, hogy felesége, Dinya Anikó két év házasság után azért hagyta el, mert ő az elmúlt évek alatt más nőkre is szemet vetett.

Hazánk népszerű műsorvezetője megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, ám Dinya Anikó legutóbbi vallomása szerint belátta, hogy a férje amíg él, ilyen marad, ezért a sok hiábavaló kísérlet után úgy döntött, külön utakon folytatják.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük