Már szépségversenyre is hívták Klausmann Viktor 5 éves kislányát - Nézd meg, milyen bájos!
Klausmann Viktor kislánya, Tamara gyönyörű kisgyerek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyönyörű óvodás lett Klausmann Viktor kislánya. Tamara Eszter 2009. május 19-én született, így lassan betölti az ötödik életévét. Bájos arcára már most felfigyeltek a szépségiparban dolgozók, mesélte édesapja a TV2 Aktív című műsorának tegnapi adásában.

- A gyöngyösi szépségverseny szervezői beléptek a szállodába, Tamci ott ült a játszósarokban, ránéztek, mondták, milyen gyönyörű, neki indulnia kell - idézte fel Klausmann.

Egy kislány apukája persze nagyon örül, ha a szeme fényét dicsérik, így végül Tamara édesanyjával úgy döntöttek, gyermekük részt vehet szépségversenyen, ha kedve van hozzá. Gyöngyösön nem volt, végül inkább a játszóház mellett döntött. Még van kilenc éve, hogy meggondolja magát.

- Úgy döntöttünk, ha akarja, egye fene, mehet szépségversenyre az apukájával 14 éves koráig, utána maximum sí-, matek- meg történelemverseny lesz - mondta édesapja, aki szerint egy nagylány esetében már az is fontos, hogy ne csak szépnek, de okosnak is tartsák.

Nézd meg Klausmann Viktor kislánya mellett azokat a magyar sztárgyerekeket, akiket felfedezett a szépségipar!

Felszaladtak a plusz kilók Klausmann Viktorra

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője az évek múlásával eléggé megemberesedett, ám úgy tűnik, vonzerejéből egy cseppet sem veszített.

Ezt is szeretjük