Így néz ki most Klausmann Viktor, a Szerencsekerék házigazdája
Klausmann Viktor műsorvezetőből azóta kétgyerekes apuka lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Klausmann Viktor a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb tévéműsorának, a Szerencsekeréknek volt a házigazdája. Az izgalmas játékot nézők tízezrek követték figyelemmel 1993-tól, az utolsó adásra pedig 1999-ben került sor.

A 44 éves tévés azóta szinte teljesen eltűnt a reflektorfényből, leszámítva néhány olyan műsort, mint például a Skandináv lottó sorsolás. Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen Viktor az ezredfordulót követően több cég ügyvezető igazgatójaként is tevékenykedik.

Nem sokat változott

A róla készült új fotókat látva bárki meggyőződhet róla, hogy a Szerencsekerék egykori műsorvezetője bizony nem sokat változott az elmúlt évtized során. Ha egyetlen apró különbséget kellene megnevezni, akkor esetleg azt mondhatnánk, hogy arcvonásai markánsabbak lettek.

Ez pedig teljesen érthető, hiszen Klausmann Viktor két gyermeknek lett az édesapja. Kisfia egyik előző kapcsolatából született, Tamara Eszter nevű kislánya pedig 2009 májusában látta meg a napvilágot császármetszéssel. Viktor jelen volt kislánya megszületésénél, de saját elmondása szerint a köldökzsinórt nem merte elvágni.

Jogi diplomát szerzett

Klausmann Viktor 1966-ban született Budapesten, és 1984-ben érettségizett az aszódi Petőfi Sándor Gimnáziumban. Diplomáját 1990-ben vette át a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

Ezt követően néhány évig újságíróként dolgozott, majd a kilencvenes évek elején a tévéhez került. Olyan műsorokban ismerte meg nevét és arcát az ország, mint az Ablak, A reggel, a Napraforgó vagy a Tízórai, népszerűségét mégis elsősorban a Szerencsekeréknek köszönheti.

2006 óta tanít is, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karának óraadó tanára, illetve ugyanettől az évtől kezdve a Bulvár Sport főszerkesztője.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Klausmann Viktor ugyanis nagy sportember és sportrajongó, többek között szívesen vitorlázik.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük