"Már nem tudok hinni neki" Mindent kitálalt a hűtlen magyar tévés felesége
Klausmann Viktor felesége kiteregette a családi szennyest.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Április elején Klausmann Viktor a Mokkában mesélt arról, hogy miután feleségétől kapott egy lehetőséget az újrakezdésre, mindenképpen szeretné visszanyerni bizalmát, és természetesen segíteni neki ott, ahol csak tud.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a 45 éves műsorvezető párja, Dinya Anikó két év házasság után úgy döntött, elhagyja férjét, aki néhány hónappal később a Frizbiben vallotta be, hogy nem volt éppen a hűség szobra.

Sosem akarta elhagyni a családját

Klausmann Viktor akkor azzal védekezett, hogy habár valóban volt egy-két félrelépése az elmúlt évek során, ez nem jelentette azt, hogy bármikor is el akarta volna hagyni feleségét és kislányukat.

Egészen mostanáig kizárólag a Szerencsekerék egykori házigazdájának nézőpontját ismerhettük meg. A közelmúltban azonban végre megszólalt a hűtlen tévés felesége is, aki ezúttal könyörtelenül kiteregette a szennyest.

Dinya Anikó a Best magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy férje szerint ő a hibás, mert képtelen volt elfogadnia őt olyannak, amilyen. Úgy érzi, nem fair, hogy egy asszonynak a családja és gyermeke érdekében mindent el kell viselnie.

Többre tartja magát a férje nőinél

Hozzátette, hogy habár egy ágyban aludtak, már régóta nem volt köztük semmi, férje pedig fűvel-fával megcsalta őt házasságuk idején, olyan hölgyekkel, akiket ismert, és akiknél sokkal többre tartja magát.

Anikó jelenleg Gyöngyösön él kislányukkal, és mint elárulta, többször is megbocsátott férjének, aki ennek ellenére képtelen volt megváltozni, éppen ezért végül eljött az a pont, amelytől már semmit sem hitt el neki.

A meggyötört anyuka hozzátette, hogy legalább közös gyermekük nem érez semmit szülei problémáiból, Klausmann Viktor ugyanis sokkal jobb apuka, mint férj, viszonyukat azonban szerinte már nem lehet helyrehozni.

- Most már tudom, hogy Viktor amíg él, ilyen marad. Sem magammal, sem a lányommal szemben nem engedhettem meg, hogy tönkremenjek, ezért léptem ki ebből a házasságból. Bízom abban, hogy előbb-utóbb talpra állok, és Viktor is megtalálja a hozzá illő társat - osztotta meg érzéseit a lappal Anikó.

Ezt is szeretjük