Felismered az 53 éves Klausmann Viktort? Az egykori műsorvezető most ezzel foglalkozik
A Szerencsekerék egykori sztárja, Klausmann Viktor ezzel foglalkozik ma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Klausmann Viktor a ’90-es években hét éven keresztül a TV2 egyik legsikeresebb műsorának, a Szerencsekeréknek volt a házigazdája, de nevéhez olyan műsorok is köthetők, mint a Tízóra, A reggel, a Szerencsepercek vagy a Lottóshow.

Az 53 éves Klausmann tévés karrierje után, az ezredfordulót követően üzletemberként és sportszervezőként folytatta pályafutását, a mai napig mentőcsapatot és síakadémiát vezet, rendezvényeket szervez, és négy évig önkormányzati képviselő is volt.

szoveg-ok-2
Fotó: TV2, Facebook/Klausmann Viktor

A Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről az utóbbi időben egyre többet cikkeznek a lapok, hiszen úgy döntött, elindul az őszi önkormányzati választásokon, ő lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Gyöngyösön.

- Divatos történet, nem? Az újságíró kollégák - Dömsödi Gábor, Kálmán Olga, Puzsér Róbert - mind polgármesterek akarnak lenni. Én miért ne lennék? De félre a tréfát: amikor Domonyban éltem, négy évig voltam ott önkormányzati képviselő. Ismerem és megéltem, hogyan működik egy ilyen testület. Most Gyöngyösön élek, és időnként elkezd bosszantani, hogy a város tele van olyan slendriánsággal, amelyeket tudásommal, kapcsolati tőkémmel ki tudnék javítani és meg tudnék szépíteni. Ilyen egyszerű - vallotta be júliusban a 24.hu-nak adott interjújában.

Facebook/Klausmann Viktor
Facebook/Klausmann Viktor

Ami a magánéletét illeti: Klausmann Viktor két gyermeknek lett az édesapja. Fia, Dominik 2006-ban látta meg a napvilágot, Tamara Eszter nevű kislánya pedig 2009 májusában egy másik kapcsolatában látta meg a napvilágot. Lánya anyukájától négy év házasság után, 2012-ben vált el.

Fotókon a Szerencsekerék sztárjai régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Vízy András, Gajdos Tamás vagy Prokopp Dóra.

Ezt is szeretjük