Közös fotó! Klapka György 21 éves lánya igazi szépséggé cseperedett
Klapka György a minap a Reggeli vendége volt, ahová elkísérte kisebbik lánya, Szendi is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közéleti emberek és az ismert sztárok elég ritkán tudják távol tartani magukat a sajtótól, családjuk és gyermekeik is előbb-utóbb lencsevégre kerülnek.

Az ismert üzletember, Klapka György is megszokta már a nyilvánosságot és az emberek érdeklődését, ahogy párjai és gyermekei is.

Házasodni készül

A sikeres vállalkozó ezúttal nem vadóc fia vagy volt neje, az énekesnő Mary Zsuzsi miatt volt meghívott vendég az RTL Klub Reggelijében, hanem egy meglepő elhatározása miatt. Az már csak külön öröm volt, hogy az idős vállalkozót szépséges kisebbik lánya, a 21 éves Szendi is elkísérte a stúdióba.

A beszélgetés Klapka György bejelentésével indult, miszerint a 83 éves üzletember úgy döntött, újra megnősül. Élettársát, Kiss Máriát veszi feleségül, akivel immár 22 éve él boldog párkapcsolatban.

- Mindig is szeretett volna hozzám jönni. De a vagyon miatt nem olyan egyszerű ez a helyzet. Nem szeretném, ha halálom után a család összeveszne az örökségen. Arra kell törekednem, hogy mindenki egyenlően részesüljön a vagyonból - magyarázta Klapka.

Nagy a család, de jól kijönnek

A felelős gondolkodásnak egyébként komoly oka van, hiszen az ismert vállalkozó öt gyermek édesapja, három fia - Gyuri, Krisztián, Deni - és két lánya – Nicol és Szendi - van. Klapka úgy tervezi, házassági szerződést írat az esküvő előtt, a végrendeletében pedig egyenlő arányban osztja el vagyonát gyermekei és élettársa között.

Az esküvő napja még nincs kitűzve, de amint elhárulnak a jogi akadályok, oltár elé állnak. Gyerekei egyébként nem gördítenek akadályt a házasság elé, hiszen kedvelik apjuk választottját.

- Én örülök ennek a dolgoknak, annyira jó látni, hogy ennyire boldogok együtt. Imádom ezt a nőt, még akkor is, ha kicsit tartózkodó a nyilvánossággal szemben. De egy nagyon jószívű, jóságos nő - magyarázta Szendi.

A leendő feleség valóban mindenkivel kijön, hiszen ismeri a gyerekeket kicsi koruk óta. Klapka mellett is ott volt jóban-rosszban, betegségekor se mozdult el a kórházi ágya mellől. Klapkának egyébként ez lesz az ötödik házassága.

Az üzletember kapcsolataiból született gyerekek is nagyon összetartók. Nagylányával, a Németországban élő Nicollal - aki már ma is kétgyermekes anyuka - a földrajzi távolság ellenére is nagyon közel állnak egymáshoz.


- A nővéremre számítok a leginkább. Ő az, akivel érzelmileg a legközelebb állunk egymáshoz - vallotta be Szendi.

Ezt is szeretjük