34 évesen hunyt el Klapka György és Mary Zsuzsi fia: barátnője után halt
Klapka György és Mary Zsuzsi középső fia augusztus 5-e éjjelén epilepsziás rohamot kapott, a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

klapka-dennis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Klapka György és Mary Zsuzsi középső fia, Klapka Dennis augusztus 5-én egy barátjánál vendégeskedett, amikor váratlanul epilepsziás rohamot kapott. Hiába hívtak hozzá azonnal mentőt, és kezdték meg az újraélesztést, a 34 éves férfi életét már nem tudták megmenteni.

Klapka Dennis számára az elmúlt időszak nem volt könnyű, sok megpróbáltatás és tragédia érte. Elhunyt a barátnője, ami nagyon megviselte. Ismerősei szerint azonban nemrég elhatározta, hogy lezárja a múltat, és új fejezetet nyit.

Klapka György és Mary Zsuzsi fia meghalt

- Érte egy trauma, meghalt a barátnője. Most kezdte felújítani a lakását, azt mondta, új életet akar kezdeni - nyilatkozta a Fókusznak Máté László, Klapka Dennis közeli barátja.

Klapka Dennis és édesanyja, Mary Zsuzsi a Reggeliben.
Klapka Dennis és édesanyja, Mary Zsuzsi a Reggeliben.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A múltban is sok démonnal kellett megküzdenie, nem volt egyszerű élete. Dennis zárkózott személyiség volt, a bulvárlapok mégis sokat cikkeztek róla és káros szenvedélyéről. 

Több mint tíz évvel ezelőtt Németországban élt, ahol rossz baráti társaságba keveredett. Ekkor szokott rá a kábítószerre, szülei mindaddig nem tudtak erről, amíg kórházba került.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nekem ott főleg a THC-val, amfetaminnal volt bajom, az volt a rendszeres fogyasztás. Az egyik rosszfajta amfetamint használtam, és akkor jött rám egy epilepsziás roham, akkor kezdődtek a bajok, kórház meg ilyenek - mondta el az RTL Klubnak akkor Klapka Dennis.

Barátai szerint a tragédia előtt azt is elhatározta, kitör abból a skatulyából, amelyet évekkel ezelőtt ráragasztottak. Be akarta bizonyítani az országnak, hogy az Aranyemberként becézett Klapka Györgynek aranyszívű fia van.

Klapka György és Mary Zsuzsi négy gyermeke között szüleik halála után megromlott a viszony. Ez szintén nagyon bántotta Dennist.
Klapka György és Mary Zsuzsi négy gyermeke között szüleik halála után megromlott a viszony. Ez szintén nagyon bántotta Dennist.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Naivitását és jóhiszeműségét azonban sokan ki is használták - árulta el a Borsnak a család egy másik közeli barátja. Rita szerint Dennist szülei elvesztése is nagyon megviselte, édesanyja 2011-ben bekövetkezett haláláért magát okolta.

- Ez a szegény fiú több mint tíz éven át emésztette magát anyukája halála miatt, és az utóbbi időben szinte már csak arról beszélt nekem, hogy miatta halt meg Zsuzsi, mert nem volt mellette, és nem figyelt rá eléggé. Számtalanszor hallottam tőle, hogy számára már csak az hozhat megnyugvást, ha az anyja után megy, és bocsánatot kér tőle odaát - árulta el az asszony a napilapnak.

Mary Zsuzsi fiatalon

Mary Zsuzsi számára az országos ismertséget és népszerűséget az 1968-ban megrendezett III. Táncdalfesztivál hozta meg. Képes összeállításunkban ritka fotóin megnézheted, milyen gyönyörű nő volt a hírnév kapujában.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük