Anyja nyomdokaiba lépett! Kiszel Tünde 12 éves lánya modellnek állt
Fotókon Donatella
Kiszel Tünde 12 éves lánya, Donatella modellnek állt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan Kiszel Tünde lánya, Donatella már babakora óta részt vesz fotózásokon, a 12 éves kislány nemrég önszántából maga is úgy döntött, hogy modellnek áll. Elvégzett egy tanfolyamot, és már kapott is felkérést egy  divatbemutatóra és egy fotózásra. Azt azonban még nem döntötte el, hogy topmodellként, táncosként vagy színésznőként képzeli-e el életét, derült ki a Kasza! című műsor e heti adásában, amelyben Donatella az édesanyjával szerepelt.

Kiszel Tünde egy névre szóló, dedikált 3D-s naptárral lepte meg a műsorvezetőt, ami a sorban már a 12. falinaptára, lánya pedig felvillantotta, mit tanult a modelliskolában a vonulásról.

Kevesen tudják, hogy az 53 éves sztáranyuka is modellként kezdte pályafutását, igaz, ő idősebben, mint lánya. Sokan féltik is a kislányt attól a világtól, amibe belecsöppent, de édesanyja megnyugtatta őket, hogy mindenhová elkíséri és óvja lányát.

Nézd meg, hogy néz ki Donatella, és hogyan változott az évek folyamán!

Gesztesi Panka így ropja a színpadon

Az alma nem esett messze a fájától: ez Liptai Claudia és Gesztesi Károly kislánya esetében nem kétség. Gesztesi Panka a tévénézőknek A Nagy Duettben mutatta meg, otthonosan mozog a színpadon. Vajon kire ütött a hatéves Panka? Nézd végig a legfrissebb és korábbi fotóit, és döntsd el magad!

Ezt is szeretjük