Kiszel Tünde lányáról dögös modellfotók készültek - Donatella reklámarc lett
Kiszel Tünde lánya újra modellként bizonyíthatott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde egy szem lánya, Hunyadi Donatella kislány kora óta a kamerák kereszttűzében éli életét, így számára sosem volt idegen, ha lefotózták őt, ráadásul sokáig édesanyja naptárfotózásain is részt vett fotómodellként. Bár az elmúlt években már nem szerepel Kiszel Tünde naptárjaiban, de a modellkedést nem adta fel.

Több magyar márkával működött közre, legutoljára a Sugarbird, hazánk egyik legismertebb divatcége kérte fel modellfotózásra. Édesanyja nagyon büszke volt rá, még egy külön posztot is szánt annak, hogy Donatella lett a cég legújabb arca. A rajongók azonnal gratuláltak a bejegyzés alá.

Kiszel Tünde egy szem gyermeke egyébként idén érettségizett, a modellkedés mellett a zenélés is nagyon érdekli, emiatt a Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnáziumban végezte el tanulmányait.

A 18 éves szépségről nagyon dögös fotók készültek, a czukormadár fantázianévvel ellátott kollekció legújabb darabjait viselhette a fotózáson. Képes összeállításunkban megnézheted a Donatelláról készült legfrissebb felvételeket, nemcsak modellfotókat, hanem más, Instagramra posztolt képeket is láthatsz róla.

Ezt is szeretjük