Kiszel Tünde ezért titkolta, ki Donatella apja: a híres férfival ilyen a kapcsolata

Kiszel Tünde 2001. július 2-án adott életet lányának. Sokáig nem lehetett tudni, ki Donatella édesapja.

kiszel-tünde-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde 2001. július 2-án adott életet egyetlen gyermekének. Az embereket akkor hosszú ideig tartotta lázban a kérdés, ki lehet Donatella édesapja.

A naptárdíva élete fő művének tartja az immár 20 esztendős Hunyadi Donatellát. Büszke arra, hogy egyedül ilyen illedelmes és értelmes lányt nevelt fel, aki mindenkivel előzékenyen viselkedik, a villamoson átadja a helyet az időseknek, és ahol tud, segít.

Kiszel Tünde lányának apja

Minden alkalmat megragad arra, hogy gyermekéről meséljen, ám Donatella édesapját csak ritkán hozza szóba. Osváth Zsolt műsorában elárulta, sokáig miért övezte titok a férfi kilétét.

kiszel
Fotó: YouTube/ZSHOW time

- Ő operaénekes, külföldön énekel, főszerepeket játszik. Egy nagyon szép hangú baritonista. Nem akartuk ezt az egészet nagydobra verni. Nekem mindig vállalta a gyermekünket, csak a nyilvánosság előtt nem, mi ezt meg is beszéltük - árulta el Kiszel Tünde az 1Kanapén vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül külső nyomás hatására fedte fel, hogy gyermekének az apja nem más, mint a Németországban élő híres művész, Lukács László.

Jóban vagyunk, csak a médián kívül.

Felmerülhet a kérdés, ha a férfi vezetékneve Lukács, akkor lányukat miért Hunyadinak hívják. Kiszel Tünde egyik kedvenc operája adta az ihletet az elnevezésekor: egyedül az ő döntése volt, hogy Erkel Ferenc Hunyadi Lászlója után a Hunyadi nevet választotta. 

Az is kiderült, Donatella és az édesapja is jó kapcsolatot ápolnak, valamint a lány a férfi fiával is jól kijön.

Donatella édesapjának nagyfia, Lacika nagyon szeret minket, mi is őt. Vele összejárunk.

Ő Donatella sármos féltestvére

Kiszel Tünde lánya  nemcsak édesapjával, de annak fiával is jóban van. Képes összeállításunkban megnézheted Donatella ritkán látott bátyját, a sármos Lacit.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk

Ezt is szeretjük