Kiszel Tünde új külsővel lepte meg rajongóit a reggeli műsorban - Fotók

A naptárdíva Kiszel Tünde új hajszínre váltott.

Kiszel Tünde haja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde kedvenc évszaka a nyár, imádja a napfényt és a kivágott ruhákat, legkedvesebb színe pedig a rózsaszín, így nem meglepő, hogy a nyári megújulás jegyében úgy döntött, púderrózsaszínre festeti a haját. 

Az 57 éves díva nemcsak új frizurájával, de merész dekoltázsával is magára vonta a figyelmet a FEM3 Café mai adásában. Nézd meg a képeket!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük