A 63 éves Kiszel Tünde dögös estélyiben ment az álarcosbálra: minden szem a dekoltázsára szegeződött

Kiszel Tünde egy impozáns budapesti hotelben farsangozott. Az Instán tarolt a ruhával, amit viselt.

kiszel-tünde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha február, akkor farsangi szezon - javában az álarcosbálok időszakában járunk, ilyenkor a gyerkőcök vicces jelmezekbe bújnak, míg a felnőttpartikon előkerülnek a csillámos maszkok és a dögös ruhák.

Arra a bulira, amelyen Kiszel Tünde mulatott, az utóbbi jellemzés illik. Egy impozáns budapesti szálloda nagy farsangi partiján vett részt.

Kiszel Tünde az álarcosbálon

Több képet is feltöltött az Instagramra az eseményről. Bár némelyeken maszkot viselt, így sem tudta álcázni magát, ilyen feltűnő jelenség volt a rendezvényen.

A testhezálló, kivágott, csillogós ruhakölteményben, amelyet az este során viselt, pláne kitűnt a tömegből: minden szem szexi dekoltázsára szegeződött.

A darabot a Gold Rose collection divatházból választotta: a szoknya alul rojtokban végződött, míg vállrészénél láncok díszítették. 

A kommentelők körében aratott ezzel a megjelenéssel. Többen kiemelték, tündökölt a bálon, más azt írta, mintha ráöntötték volna a szettet, valaki pedig a bombázó szóval bókolt neki.

Marcellina fürdőruhában

Marcellina az új év kezdetén Berlinből jelentkezett be a Facebook-oldalán, méghozzá egy nem mindennapi képpel. Pink, mintás fürdőruhát viselt a wellnesskomplexumban, hajára egy virágos úszósapkát húzott, karcsú lábain pedig egy rózsaszín papucs volt.

Cover-fotó: Life TV/Van életünk

Ezt is szeretjük