Új szerelem? Kiss Ramóna bevallotta, első látásra belezúgott a szexis autóba
Kiss Ramóna is benevezett a női autóversenybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Reggelijében nemrég csinos lányok voltak a vendégek, köztük Kiss Ramóna is, akit új szenvedélyéről faggatott a két műsorvezető, Keleti Andrea és Szujó Zoltán.

A Barátok közt 26 éves bombázója nemrégiben csatlakozott a 2011. április 29-én induló Lotus Ladies Cup elnevezésű autóverseny illusztris mezőnyéhez, melyben olyan ellenfelekkel fog megmérkőzni, mint az RTL csinos műsorvezetője, Ördög Nóri.

Ez most a legújabb szenvedélye

A hazánkban idén debütáló versenysorozat érdekessége, hogy csak női versenyzők indulnak a hétállomásos kupán, méghozzá szebbnél szebb,  bevállalós sztárhölgyek.

- Engem tulajdonképpen Nóri hívott fel azzal, hogy nincs-e kedvem versenyezni. Visszakérdeztem, hogy miről beszél, mire átküldött egy képet a Lotusról. Megláttam, és csak annyit tudtam mondani, te viccelsz?! Persze, hogy van kedvem! - lelkendezett Ramóna, aki első látásra beleszeretett gyönyörű, áramvonalas versenyautójába.

A bájos sorozatsztár egyébként annyira odavan autójáért, hogy csak felsőfokban tud róla beszélni. Azt is elárulta, hogy már javában készül a versenyre, hiszen kedd óta tartanak az edzések.

Nem veszélytelen a kihívás

Keleti Andi - anyai aggódással - a versenyzés másik oldalára, a veszélyre is felhívta a figyelmet. A félelem egyébként jogos, hiszen Ramóna és versenytársai amatőrök. Bár a mindennapokban rutinos vezetőnek számítanak, többségüknek merőben új terep az autóversenyzés.

- Nagyon izgalmas, de kicsit félelmetes is. Mégis úgy gondolom, hogy feszegetni kell a határokat, hogy lássuk, mi az, ami még belefér - válaszolta a szőke sztár arra kérdésre, miért is vállalkozott erre a nem mindennapi kihívásra.

A biztonság érdekében a lányok hetekig fogják szokni a pályát és az autót - utóbbi egyébként úgy van megtervezve, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a benne ülő versenyzőnek. Ramóna ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy hirtelen el is szorult a lélegzete, amikor először húzta meg magán a biztonsági övet.

A vagány színésznő egyébként nemcsak a versenypályán, a karrierjében is gyors tempót diktál magának. Idén tavasztól a sorozat mellett két színházi szerepben, Az élet küszöbén című drámában és a Máguspárbaj című mesejátékban is fellép a R.S.9. Színház színpadán.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük