Kiss Ramóna emiatt nem bírta eleinte Som-Balogh Edinát - A reggeli műsorban szólta el magát
Még Som-Balogh Edinát is meglepte, hogy eleinte nem kedvelte őt Kiss Ramóna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna 2002-ben vált országosan ismertté, ugyanis ő kapta meg a Barátok köztben Szentmihályi Zsófia szerepét. Egyre népszerűbb lett a tinik körében, emellett kikiáltották a sorozat egyik jó csajának. Mellette a Tildát alakító Szabó Erika volt a másik, akit az RTL Klub sikerprodukciójának bombázójaként könyveltek el. Ám, amikor 2004-ben a szépségversenyt nyert Som-Balogh Edinát is beválogatták a sorozatba, akkor egy újabb csinos szereplővel bővült a csapat, ez viszont egyáltalán nem tetszett eleinte Kiss Ramónának és Szabó Erikának sem, erről a 34 éves sztár a Reggeliben mesélt.

A Reggeli mai műsorában Som-Balogh Edina volt az egyik vendég, akivel Papp Gergő és Kiss Ramóna beszélgetett. A néhány perces interjú során a Barátok közt két egykori szereplője a régi időkről is szót ejtett, majd Kiss Ramóna olyan kijelentést tett, mely még egykori kolléganőjét is meglepte.

- Amikor Edina jött a Barátok köztbe forgatni, borzalmasan utáltam, totál ki voltam készülve. Ott volt Szabó Era, a dögös, barna bögyös, én meg a szőke, kis pici cickós, de vagány csaj, majd bejött egy ilyen 180 centis szőke bombázó, aki szépségkirálynő volt - emlékezett vissza.

Som-Balogh Edina is meglepődött Kiss Ramóna kijelentésén, ma már nagyon jó viszonyt ápolnak egymással.
Som-Balogh Edina is meglepődött Kiss Ramóna kijelentésén, ma már nagyon jó viszonyt ápolnak egymással.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Som-Balogh Edinát nagyon meglepte, hogy Kiss Ramóna és Szabó Erika anno nem kedvelte őt.

- Jól titokban tartották, hogy nem kedveltek. Ügyesek voltak, hát színészek - viccelődött.

Az interjúból az is kiderült, hogy Kiss Ramóna és egykori kolléganője nagyon szeretik egymást, az RTL Klub csinos műsorvezetője már nem is emlékszik rá, mikor érkezett el az a pont, amikor megkedvelte Som-Balogh Edinát. Az egykori szépségkirálynő egyébként egyáltalán nem sértődött meg volt kollégája kijelentésén, szerinte minden fiatal lánynál előfordulhat, hogy valaki másra féltékeny lesz.

Kiss Ramóna és húga nagyon hasonlítanak egymásra

Kíváncsi vagy, hogyan fest Kiss Ramóna húga, Debóra? Képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük