Kiss Ramóna megmutatta gyönyörű otthonát - Itt él az RTL Klub műsorvezetője
Bepillanthattunk, milyen édesen tölti az estéket Kiss Ramóna és Lékai Máté csöppségükkel, Noéval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna igazán idilli életet tudhat magáénak: az RTL Klub népszerű műsorvezetője, színésznő, férje a szívtipró kézilabdás, Lékai Máté, kisfia, Noé pedig imádni való. Most azt is megmutatta, hogy milyen szép helyen élnek.

A Reggeli sztárja egy jeles nap alkalmából engedte be az RTL Klub nézőit otthonába: a sportolófeleségek világnapján jelentkezett be onnan a műsorba. 

Kiss Ramónáék lakása

A kis videóüzenet hátteréből kivehető, milyen otthonos családi fészekben éli mindennapjait a Lékai-Kiss házaspár. Még az adás műsorvezetője, Papp Gergő is megjegyezte, milyen szép nappalijuk van.

Kiss Ramóna le sem tagadhatná, hogy a letisztult stílus áll hozzá közel, de annak is nyoma van, hogy bizony lakik ott egy kisgyerek. Noé egyéves szülinapi zsúrjáról is maradt még itt-ott egy lufi vagy dekoráció. Nem most először kalauzolta el rajongóit az életébe, Instagramon ilyen édes videókat láthatnak követői.

A Barátok közt egykori Zsófija, aki a Drága örökösökben tért vissza a sorozatok világába, nagyon kedves gondolatokkal köszönt el: elmondta, mennyire támogatja férjét.

Egyértelmű, hogy ahova Máté megy, ahova szólítja a karrierje, oda megyünk mi is Noéval, ott a helyünk!

Csonka András lakása

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. Képes összeállításunkban beleshetsz Csonka András otthonába, és megnézheted azt is, milyen lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet nap mint nap. 

Ezt is szeretjük