Lékai-Kiss Ramóna szexi volt a piros flitteres estélyiben: az Oscar-gálát közvetítette
Lékai-Kiss Ramóna két kreációt is választott a 93. Oscar-gála közvetítésére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világjárvány miatt februárról 2021. április 25-re tolták el a 93. Oscar-gála időpontját, magyar idő szerint hétfő hajnalban adták át az aranyszobrokat a Los Angeles-i Dolby Színházban.

A díjátadó azért is volt rendhagyó, mert óvintézkedésként sokkal kevesebb híresség jelenhetett meg rajta, mint azt a korábbi években megszokhattuk.

Lékai-Kiss Ramóna az Oscar-közvetítésen

Az Oscar-gála élő közvetítését a hazai filmrajongók a Moziverzum csatornán láthatták, az est házigazdái ezúttal Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila voltak, akik most vezettek először együtt műsort. 

kiss-ramona-tilla
Fotó: Moziverzum

Hajnalban két órától kezdetét vette a Red Carpet, vagyis a vörös szőnyeges felvonulás és a díjátadó, előtte pedig a két műsorvezető 23:45-től szakértőkkel beszélgetett kulisszatitkokról és esélyekről, így a stúdió vendége volt a Kossuth- és Nemzet Művésze díjjal kitüntetett Rofusz Ferenc, aki negyven évvel ezelőtt nyerte el az első magyar Oscar-díjat mint filmrendező. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Muhi András Balázs Béla-díjas filmproducer, filmrendező, akinek a nevéhez fűződik az Oscarra jelölt Testről és lélekről szintén meghívott vendég volt, illetve Tóth Barnabás rendező, forgatókönyvíró, akinek Susotázs című alkotását 2019-ben, az Akik maradtak című filmjét pedig 2020-ban választotta be az Oscar-díjakról döntő bizottság a legjobb tíz filmből álló, úgynevezett szűkített listába.

Lékai-Kiss Ramóna sem maradt el a vörös szőnyegen vonuló sztárok mögött: először egy Richard Demeter által megálmodott, piros flitteres estélyiben láthattuk ragyogni. Az uszályos darabban a kommentelők szerint nagyon szexi volt, főleg azon a képen, amin formás fenekét is láthatták követői, mert háttal állt a fotósnak. 

A stúdióvendégeket egy csillogó, fekete kreációban köszöntötte, amiben a 36 éves sztár ugyancsak szenzációsan nézett ki. 

Az idei Oscar-nyertesek listáját itt találod, a 2021-es Oscar-gála legszebb ruháit pedig képgalériánkban láthatod. 

Hazai sztárok legszebb estélyi ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2020-as év tíz gyönyörű estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük