Lékai-Kiss Ramóna fia már ilyen nagy: Noé friss fotóin tiszta apja
Lékai-Kiss Ramóna két és fél éves fia cuki, friss fotóit gyűjtöttük egy csokorba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna egy esztendő híján két évtizede robbant be a köztudatba a Barátok közt Zsófijaként. Rengeteg minden megváltozott az életében azóta: immár műsorvezetőként láthatjuk a tévében, rátalált a szerelem, valamint édesanyává vált.

A magyar férfi-kézilabdaválogatott játékosával, Lékai Mátéval 2016-ban hozta össze az élet. Szerencsés véletlen folytán találkoztak. A 36 éves sztár a Szigligeti Süllőfesztiválra látogatott el szüleivel, ahol egy halasbódé tulajdonosa figyelmébe ajánlotta jóképű unokáját. A férfi nem volt más, mint későbbi férje, aki még aznap elhívta egy randevúra. 

Lékai-Kiss Ramóna két és fél éves fia, Noé

Az összhang az első perctől kezdve megvolt, a románcból pedig óriási szerelem lett. 2019 júniusában kötötték össze az életüket, közös gyermekük, Noé az év januárjában született. A tüneményes lurkót szülei nem rejtegetik, követőik a páros Instagram-oldalain keresztül láthatják, hogyan cseperedik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A két és fél éves csemete nő, mint a gomba. Friss fotóin látszik, hogy kinőtte a babaarcot, vonásai egyre inkább az édesapjáéra hasonlítanak. Termete is sokat változott, egy szempillantás alatt lett tipegőből cuki, bölcsődés kisfiú. Édesanyja néhány videót is közzétett róla az elmúlt hónapokban, ezekből az derül ki, hogy Noé már most igazi dumagép. A rajongók nem tudtak betelni azzal a felvétellel, amelyen kismotoron ülve azt kiabálta a kamerának, hogy: "Szia, Veszprém” - utalva ezzel a csapatra, ahol apukája játszik.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagyot nőtt Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, a két és fél éves Noé.

Ezt is szeretjük