Lékai-Kiss Ramóna szörnyülködött, amikor meglátta magát a tévében: emiatt akadt ki
Lékai-Kiss Ramónának időbe telt, mire megszokta magát a televízió képernyőjén.

kiss-ramona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramónát évek óta műsorvezetőként láthatjuk a képernyőn, de a pályafutását 17 évesen, sorozatszínészként kezdte. 

A 37 éves sztár a mai napig emlékszik arra a pillanatra, amikor először meglátta magát a képernyőn.

Kiss Ramóna először a képernyőn

- Szörnyülködtem, és arra gondoltam: „Úristen! Kié ez a hang?” Kellett pár hónap, mire megszoktam, hogy az enyém. Fontos volt, hogy folyamatosan nézzem magam az elején, ez segített abban, hogy formáljam az előadásmódomat, tekintve, hogy a színészetet autodidakta módon, persze sok segítséggel tanultam. 

kiss-ramona
Fotó: TV2

Szívesen idézi fel azt a pillanatot is, amikor először lépett ki a TV2 Dancing with the Stars című műsorának színpadára műsorvezetőként. 

- Ikonikus pillanata volt az életemnek, olyan műsorban kezdtem szerepelni, amit velem képzeltek el, rám szabták, és amiben a mai napig teljesen magamat tudom adni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szabó Zsófi 2014-ben mutatkozott be az RTL Klubon az After X műsorvezetőjeként, 2019 óta a Reggeli csapatát erősíti. Ő is sorozatsztárként, a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában kezdte a képernyős karrierjét.

- 2009-ben mutatkoztam be sorozatszínészként, sosem felejtem el, amikor először kapcsoltuk be otthon a tévét, és izgatottan vártuk az első szereplésemet. Egy másik kedves pillanatom tévésként az, amikor 2018-ban édesapám hangjával együtt mondhattam el egy mesét a Szenzációs Négyes című műsorban.

szabo-zsofi
Fotó: RTL Magyarország

- Sok kompromisszummal jár az, hogy 13 éve folyamatosan képernyőn vagyok, de mindig is a lehetőségeket néztem, nem a nehézségeket. Szerencsés vagyok, hogy olyan munkám lehet, ami örömet okoz. Számomra a sikerért keményen dolgozó emberek inspirálóak. Kevés szó esik a kamerák mögött dolgozó emberekről, pedig nagyon fontos a szerepük ebben a szakmában - mondta a 33 éves tévés. 

Lékai-Kiss Ramónára és Szabó Zsófira is lehet szavazni a JOY Social Media Award legújabb kategóriájában, amelyben a közönség dönti el, ki kapja a #képernyőkedvence elismerést.

2022-es kategóriák és jelöltek:

#BESTOFTIKTOK: Makk Adrienn, Whisper Ton, Lil G, Forstner Csenge
#HALLGASSHAZAIT: Valmar, Manuel, Nemazalány, T.Danny
#GAZDIVAGYOK: Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina, B. Nagy Réka, Kempf Zozo
#PÉLDAKÉP: Balogh Krisztofer, Márton Joci, Váradi Lénárd, Lakatos Ricsi
#KÉPERNYŐKEDVENCE: Szabó Zsófi, Miller Dávid, Kiss Ramóna, Iszak Eszti
#BESTOFPODCAST: Márkó és Barna Síkideg, IstenEst, Hihetetlen történelem, Púdermentes
#GASZTROGURU: Mentesen Édesebb, Veganeeta, Cinnamon Tomi, Gökler Kriszti

Lékai-Kiss Ramóna bikinis képe

Lékai-Kiss Ramónáról észveszejtően dögös bikinis képet lőtt férje, Lékai Máté a nyaralásukon. A műsorvezető Spanyolországban, San Sebastián városában vakációzott, a szállodájuk medencéjében készült róla a szexi felvétel.

Ezt is szeretjük