SMS-ben szakított párja a magyar műsorvezetőnővel - Teljesen kiborult miatta

Kiss Orsi élete legnehezebb szakításáról vallott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak a mesékben történik meg, hogy valaki a stressz vagy bánat hatására megőszül, hanem a valóságban is. Kiss Orsi tavaly ősszel beszélt először arról, hogy egy fájdalmas szakításon van túl, de akkor nem ment bele részletekbe. Csak most árulta el, hogy volt párja 2017 januárjában, SMS-ben szakított vele, ami miatt teljesen padlóra került, ő ugyanis nagyon szerelmes volt a férfiba.   

A szerelem baromira nem hiányzik most. Annyira megégettem magam az elmúlt időszakban, hogy egy ideje azt mondtam, köszönöm szépen, nekem ennyi. Januárban ért véget a kapcsolatom - mesélte 2017 szeptemberében a FEM3 Caféban

A 38 éves rádiós és tévés műsorvezető most árulta el a Blikknek, hogy azért viselte meg az említett szakítás, mert ő ritkán szerelmes, de akkor nagyon, ezért került padlóra, miután a párja SMS-ben tudatta vele, hogy vége a kapcsolatuknak. 

kiss-orsi
Fotó: Facebook/Kiss Orsi KISÓ

- Drámai borulás volt, sírógörcsök gyötörtek, és ebbe két hét alatt beleőszültem. Nem vicc! Azóta festetem a hajamat, pedig azelőtt egyetlen ősz hajszálam sem volt. Így viszont szőke, illetve szőkés is lehettem, amihez korábban is lett volna kedvem. Ám a több mint másfél év alatt a sok festés miatt seprűszerű lett a hajam vége. Ezt már nem bírtam nézni - mesélte a lapnak Kisó, aki nemcsak a Rádió Rock műsorvezetője, hanem a SzerencseSzombaté is, ezért a frizuraváltást az MTVA főszerkesztőségével engedélyeztetnie kellett.

Kiss Orsi fotókat küldött át, a köztévé főszerkesztősége pedig áldását adta az új hajviseletre. A műsorvezetőnek kislánykora óta nem voltak ilyen rövidek a tincsei. Tetszik neki a rövid fazon, de majd valamikor szeretné megint megnöveszteni a haját.   

- A többség ellenezte, mégis megléptem, és az egyik legjobb barátnőm is belátta, jó döntés volt, pedig ő is a vágatás ellen szavazott. Édesanyámnak 66 éves koráig nem volt ősz hajszála. Ezt már buktam, de nem adom fel. Lesz nekem még hosszú hajam! - mondta a Blikknek. 

Ezt is szeretjük